Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Katrines klumme: De meget, meget vrede mænd

De seneste dage har minbaad.dk bragt artikler, der har fået flere til at gå grassat i penalhuset. Vrede og anonyme indlæg forpester æteren, når de vrede mænd skal have afløb. Bedre debatkultur, tak.

Af Katrine Bertelsen |

Vrede beskyldninger, anonyme indlæg med tilsvining af forskellige personer, og beskyldninger om dit og dat er føget gennem æteren de seneste dage. Og her og der må fyldepennen være begyndt at lække i afmagt.

Når overskriften lyder på ”vrede mænd” er det fordi, at det meget sjældent er kvinder, der skriver eller kommenterer. Jeg tror ikke de gider, de har vigtigere ting for. Helt ærligt drenge, tag jer sammen! Få et liv! Tag ud og sejl!

Trist og komisk på samme tid

Det er desværre mest trist, at læse de sure indlæg. Trist, fordi voksne mennesker opfører sig som små børn. Komisk, fordi voksne mennesker opfører sig som små børn.

Mange af indlæggene bærer præg at gammelt nag, indestængte frustrationer og måske – misundelse…

Er det i stedet for at tæve konen eller hunden? Så kan man tæve til højre og venstre på nettet ustraffet? Og anonymt?

Det er blevet så uhyggelig let at kommentere på alt og intet, og fingrene bliver ikke lagt imellem. Men det ulykkelige er, at det er de selvsamme mennesker, der ikke vil stå ved det, de skriver.

www.minbaad.dk er for alle, og det er gratis. Læs os eller lad være. Om i syntes at det er reklame, jamen, så lad være med at læse det.

Mange vil gerne have produktnyheder, træningssessions hos Elvstrøm Sails, en ny sejlklub i Rungsted eller noget helt fjerde. Og det er det vi gør! Vi skriver om det hele.

Take it or leave it, men lad være med at svine andre til. Det er barnligt, uværdigt og lidt dumt.

God påske

Katrine Bertelsen

Ps: Jeg glæder mig til kommentarerne, der uden skånsel vil blive slettet, hvis de er for personlige, slemme eller ærekrænkende

content-loader
content-loader
content-loader