Gå til hoved-indhold
Maiken Schütt kæmper nu for at blive klar til EM, der starter på tirsdag og slutter søndag 7. juli.Kapsejlads
Maiken Schütt kæmper nu for at blive klar til EM, der starter på tirsdag og slutter søndag 7. juli.

Søstrene Schütt skadet i grim styrt før EM i 49erFX

Et trælår, en skulder, der tér sig bedst, hvis armen hænger lodret ned langs siden og en fibersprængning i Anne Julies biceps, er resultatet af en bomning i går i Aarhus, fortæller Maiken Schütt.

Af Troels Lykke |

På tirsdag sejler vi de første sejladser til 49′er FX EM på hjemmebane i Aarhus.

Stævnet er sammen med VM til september sæsonens peak-stævner, og vi har derfor gjort, hvad der stod i vores magt for at lave den bedst mulige forberedelse til næste uges mesterskab.

Det skriver Maiken Schütt på søstrenes hjemmeside.

I dag (fredag, red.) tager vi på vandet i blæsevejr og bølger for at træne nogle af de tekniske øvelser, som vi mener får en afgørende betydning for vores præstation til EM.

Og til trods for at vi får lavet mange fine manøvrer, så går det alligevel galt, da vi mod enden af træningspasset siger til hinanden “Vi tager lige den sidste bomning…”

Vi sætter næsen (spidsen af båden, red.) i en bølge og bliver begge sendt afsted mod en hård landing på en blanding af jollen, fokken og forstaget.

Resultatet er ikke optimalt et trælår, en skulder, der tér sig bedst, hvis armen hænger lodret ned langs siden og en fibersprængning i AJ’s biceps.

Med tre dage til første startskud havde vi nok håbet på en lidt bedre fysisk status, men med kompetent behandling så satser vi stærkt på, at det gamle ordsprog taler sandt, når det siger, at en dårlig generalprøve giver en god præmiere, fortæller Maiken, der kæmper for at blive klar.

content-loader
content-loader
content-loader