Gå til hoved-indhold
Profilering og aktivering er årsagen til at Dalsgaard Pavilloner nu sponsorerer en båd i Middelfart.Kapsejlads
Profilering og aktivering er årsagen til at Dalsgaard Pavilloner nu sponsorerer en båd i Middelfart.

Dalsgaard Pavilloner ny matchrace-sponsor i Middelfart

Match Racing Denmark, der til august holder ISAF Nations Cup 2013 Grand Final, har fået Dalsgaard Pavilloner A/S, som samarbejdspartner.

Af Troels Lykke |

- Vi er rigtig glade for at kunne bekendtgøre, at vi netop har fået en partneraftale med Dalsgaard Pavilloner A/S i hus, fastslår Jens Henrik Lund, der er administrerende direktør hos Match Racing Denmark i Middelfart.

Dalsgaard Pavilloner A/S er beliggende i Børkop og udlejer pavilloner af enhver tænkelig art til erhverv såvel som private over hele landet.

Idé-pavillon til borgerne

- Aftalen med Dalsgaard Pavilloner er netop kommet i hus og betyder flere ting. For det første, at deres logo nu pryder deres "helt egen" Match28'er fra "top til tå", som man fremover vil kunne se sejle rundt i det dejlige farvand ved Trekantområdet, forklarer Jens Henrik Lund.

 - Derudover indeholder aftalen en særskilt del i relation til vores store event ISAF Nations Cup 2013 Grand Final i Middelfart, hvor Dalsgaard Pavilloner udstiller en prøvepavillon på marinaen, uddyber han.

- Denne pavillon vil blive indrettet som et inspirationssted, hvor borgere under eventen kan komme med idéer til udvikling af tiltag til et nyt sejladscenter på Middelfart Marina. Pavillonen vil blive taget ned umiddelbart efter stævnet, men forhåbentlig kommer der en masse spændende idéer frem, som gør, at der fremadrettet vil være baggrund for at etablere fx et nyt klubhuskoncept i en Dalsgaard-pavillon i relation til marinaen, pointerer Jens Henrik Lund.

Råder over 17 både

Match Racing Denmark råder over i alt 17 matchracebåde, som alle skal i brug, når Match Racing Denmark er vært ved det rekordstore matchracestævne ISAF Nations Cup 2013 Grand Final d. 6.-10. august 2013. Herunder selvfølgelig den "nye" Dalsgaard-båd!

Klaus Trend Poulsen, der er ejer af Dalsgaard Pavilloner A/S, siger om årsagen til samarbejdet med Match Racing Denmark:

- Vi har valgt at samarbejde med Match Racing Denmark af især to grunde: Profilering og aktivering. Profilering handler om, at vi gerne vil øge kendskabsgraden til vores brand og vores produkter, hvilket vi får rig lejlighed til, når en båd med vores navn på bliver brugt til teambuildingssejladser med erhvervsfolk fra hele landet hos Match Racing Denmark til daglig.

Personalearrangementer

- Desuden vil logoet være synligt i forbindelse med det særdeles mediedækkede Nations Cup i august. Hvad angår aktivering, vil vi selv komme til at bruge båden i forbindelse med egne personalearrangementer, hvor vi vil teambuilde internt ved at sejle matchrace i Lillebælt. Desuden vil vi invitere eksisterende såvel som potentielle kunder til at sejle med os fra tid til anden. Idé-pavillonen på molen i forbindelse med Nations Cup er et superspændende add-on, så det glæder vi os også rigtig meget til, konkluderer han.

content-loader
content-loader
content-loader