Gå til hoved-indhold
Nordship Yachts var på bådudstilling i Düsseldorf, hvor man præsenterede det nye Nordship Custom Line koncept. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Nordship Yachts var på bådudstilling i Düsseldorf, hvor man præsenterede det nye Nordship Custom Line koncept. Foto: Troels Lykke

Åbent hus hos Nordship - hør om Custom Line

Nordship Yachts holder åbent hus lørdag den 9.2. og deltager også på Boat Show i Fredericia. De viser både og fortæller om Nordship Custom Line koncept.

Af Troels Lykke |

Nordship Yachts er netop kommet hjem fra Europas største bådudstilling i Düsseldorf  hvor man præsenterede det nye Nordship Custom Line koncept.
 
Her tilbydes 100% individuelle både allerede fra 46 fod og opefter, det vil sige at kunden har indflydelse på alt fra skrogform til rig type og selvfølgelig også på bådens indretning, på samme måde som når man får arkitekttegnet et hus.

-Dette er noget der hidtil har været forbeholdt kunder til både på 75-80 fod og der over. Muligheden for at kunne få bygget sin helt individuelle båd fik megen opmærksomhed både fra interesserede købere og fra pressen, fortæller Jørn Olesen fra Nordship i Lunderskov ved Kolding.
 
Hos Nordship skal der i den nærmeste fremtid udarbejdes forslag til forskellige interesserede kunder, på både i størrelserne 46, 49 og 56 fod. Nordship har således bragt båd køb tilbage til sine rødder.

- Tidligere gik man til sin lokale bådebygger når man skulle have en ny båd, og  bestilte en båd der skulle ligne en smuk båd man havde set,  måske bare lidt større, lidt hurtigere eller måske mere velegnet til langfart. Det er det Nordship nu igen har gjort muligt for både under 80 fod, siger Jørn Olesen.

Åbent hus
 
Nordship Yachts holder Åbent hus Lørdag den 9.2. og deltager også på Boat Show i Fredericia.

Det er dog ikke den store Nordship 46 Custom der var udstillet i Düsseldorf man kan få at se ved disse lejligheder, men både fra Nordships Semi Custom program fra 36 til 43 fod hvor kunderne dog har stor indflydelse på bådens indretning men hvor selve skroget til båden er produceret i en støbeform.
 

content-loader
content-loader
content-loader