Gå til hoved-indhold
Med Dan Ibsens fravær mister Dansk Sejlunion masser af viden, han er knaldende dygtig, sagde to medarbejdere i Dansk Sejlunion i går til minbaad.dk Foto: Troels LykkeSejlklubber
Med Dan Ibsens fravær mister Dansk Sejlunion masser af viden, han er knaldende dygtig, sagde to medarbejdere i Dansk Sejlunion i går til minbaad.dk Foto: Troels Lykke

Sejler takker Dan Ibsen for 34 års indsats

Kære Dan. Du har været et stort og lysende ikon for Dansk Sejlunion. Du har tegnet DS igennem en menneskealder, skriver Flemming Bender Jensen til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Dan Ibsen, de formænd du har været der for, har altid nydt godt af din utrolige viden samt dine fantastiske forbindelser rundt omkring i verden! Nu skal der vistnok andre boller på suppen! De gamle må ud, så de nye fremadstræbende jobsurfere kan komme frem!

Denne "langtursejler" og hans nye procelyt som genralsekretær, har da mig bekendt ikke vist noget nogen har gidet at snakke om! Hårde ord, ja men det er vist nødvendigt!

Skal DS være en tursejlerklub? Dem er der forøvrigt flere af, med eget blad og gastebørs etc! Så vi behøver vel ikke flere af den slags organisationer?

Tilsyneladende stiger antallet af lønnede medarbejdere, men antallet af medlemmer falder. Men tror nogen at lnagtursejleren og den "professionelle" kan rette op på det?

Jeg tror ihvertfald ikke på det! Dan, jeg håber at du finder et rigtigt godt job inden for sejlsport, hvor din ekspertise kan bruges! Jeg vil give dig de bedste anbefalinger! Dette fra en konkurrent og kapsejler der har sejlet kapsejlads siden 1958.

Flemming Bender Jensen

Storbåds- OK- og Finnjollesejler siden 1958.
 

content-loader
content-loader
content-loader