Gå til hoved-indhold
Marex 375 skal udstilles på hanseboot i Hamborg til oktober, håber Reese Marin.Kort Nyt
Marex 375 skal udstilles på hanseboot i Hamborg til oktober, håber Reese Marin.

Ny Marex 375 til september

Det norsk ejet Marex sender i år en ny motorbåd på markedet. - Båden bliver, som andre nye Marex-både produceret på nyt, moderne værft i Litauen, siger importør Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

Marex 370 har før vundet prisen, som årets båd i Europa. Nu kommer en ny Marex 375, som vil flyde til september. Man kan få den fra 2,6 mio. kroner.

- Prisen afhænger af om man vil have den med to Volvo Penta IPS-motorer, drev eller fast skrue til drev med en eller to motorer. Men løsningen med fast skrue er den billigste, siger Henrik Reese fra Reese Marin

Båden bliver med lidt bredere hæk end Marex 370eren, og man kan gå på et bredt dæk rundt om båden.

Kalechen ude agter bliver en kaleche, der ikke skal knappes, men blot skal trækkes frem på få sekunder, når man vil lukke agterdækket, hvis det regner eller solen bliver for stærk.

- Apteringen bliver smartere end man før har set. Båden bygges på et nyt, moderne værft i Litauen på 4.000 kvadratmeter, værftet i Oslo bruges kun til at lære bådebyggere op og til udvikling af modeller og reparationer. Vi er godt tilfredse med, at Marex udvikler en båd i en krisetid, så man er klar til øget salg, hvis krisen vender, siger Henrik Reese, der fornylig solgte en Marex 320 til Aalborg.

Marex 375
Længde 12 m
Bredde 3.55 m
Dybgang 0.97 m
CE kategori B
Senge 2 + 2 (3)
Sæder 14
Design Marex
Pris fra 2,6 mio. kr.

Marex 375 bliver klar til september.

Marex 375 koster fra 2,6 mio. kr.

Sådan ser Marex-værftet ud i Litauen.

content-loader
content-loader
content-loader