Gå til hoved-indhold
15 optisejlere gav den gas i weekenden i Egå. Fotos: Egå SejlklubKapsejlads
15 optisejlere gav den gas i weekenden i Egå. Fotos: Egå Sejlklub
Kapsejlads
Kapsejlads

15 sejlere til U12 optimistlejr i Egå

15 seje optimistsejlere trodsede i weekenden den hårde vind, og trænede i Egå. Egå Sejlklub var vært for OCD’s optimist U12 lejr, hvor de unge U12 optimister fik pudset formen af.

Af katrine bertelsen |

Egå Sejlklub var vært for OCD’s optimist U12 lejr i weekenden den 28. og 30. november 2014.

Da sæsonen er ved at synge på sidste vers var der rig lejlighed til at deltage i OCD lejrene. 15 seje optimistsejlere havde besluttet at deltage i weekendens lejr, selvom der var frisk til hård vind fra sydøst der betød ,at der var store bølger ud for Egå Marina.

Vinden var kold så termometeret viste + 4 grader, men Chill-faktoren gjorde, at det føles langt under 0 grader. Når sejlerne kom ind efter hvert træningspas blev der således også serveret varme retter og drikke så de kunne blive ”tøet” op igen.  

Træningen foregik med nogle af landets bedste optimisttrænere, så der var rig mulighed for at få lært nye teknikker og tricks.

Der var naturligvis flest optimistsejlere fra lokalområdet men der var også en optimistsejler helt fra Tyskland, som havde fundet vejen til Egå Sejlklub.

Optimistsejlerne, som kom fra andre klubber, blev indkvarteret hos lokale familier, så der også var tid til privat hygge. Efter en lang dag på havnen blev lørdag aften brugt til bowling som også faldt i god smag hos optimist sejlerne.

Sejlerne var fysisk trætte og mætte på oplevelser, da de tog hjem søndag eftermiddag, så selvom vejret var en udfordring havde sejlerne haft en lærerig og hyggelig weekend sammen med nye og gamle sejlervenner.

content-loader
content-loader
content-loader