Gå til hoved-indhold
Dennis Paaske lærer de nye C-sejlere om rullevendinger og korrekt position i jollen. Foto: Jonas DöppingKapsejlads
Her er de tidligere Optimist sejler og nu træner Sigrid Frandsen på 15 år som sammen med Dennis Paaske lærer de nye C-sejlere om rullevendinger og korrekt position i jollen. Foto: Jonas Döpping

Optimisternes efterårslejr er i fuld gang i Kerteminde

Små 50 Optimister i alle aldre og på alle niveauer er samlet til efterårs træningslejr i Kerteminde. Vejret og Kertemindebugt viser sig fra sin bedste side med jævn vind og højt solskin.

Af katrine bertelsen |

Sejlerne modtager undervisning som passer til deres niveau og kompetencer. Ud over at være træningslejr for sejlerne afvikles lejren også som et train the trainer arrangement. Her deltager f.eks. Sigrid og Valdemar Frandsen fra Kerteminde. Begge 15 år, Begge to er lige stoppet i optimistklassen efter deltagelse ved Europamesterskabet.

Både Sigrid og Valdemar er to eksempler på at de unge sagtens kan dyrke sport på højniveau, at de herved lærer at tage ansvar, lærer at dele viden og de kan frem for alt tage ansvar. Når Valdemar demonstrer en rullevending er der 100% opmærksomhed.

På lejren deltager også mange sejlere fra klubber som vi måske ikke har set eller hørt så meget til f.eks. Frederikssund eller Vikingen. De og alle de andre er startet på en fem dages lejr med træning på højt niveau hvor der også er tid til at møde masser af nye venner.

 

 

content-loader
content-loader
content-loader