Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Thomsen og co. fra Kolding vinder atter DM i Folkebåd - nyt TV2-indslag

Christian Thomsen og Henrik Kold fra Kerteminde kæmpede bravt om at blive danske mestre. TV2 Lorry har dækket stævnet godt.

Af Troels Lykke |

Henrik Pedersen, stævneleder til DM i Folkebåd, fortæller at 50 mennesker hjalp til fra Lynæs Sejlklub, der råder over 299 medlemmer.

Folkebåds-klassen holdte også DM i klubben i 2005, 2009. Sidste gang var der 37 Folkebåde med, denne gang var der 26.

- De er åbenbart glade for det vi laver og vi er glade for de kommer, siger Henrik Pedersen til minbaad.dk, før han er med til at tilberede den store middag for sejlerne i aften.

- De var familien Kold og Christian Thomsen, der havde skilt sig ud, før lørdagens sejladser og Kolding-holdet var bedst i dag, hvor der var mellem 6 og 8 m/sek, siger Henrik Pedersen. Søren Kæstel fra Hellerup Sejlklub tog bronze.

TV 2 Lorry dækkede DM

Se TV2 Lorry indslag, der blev vist lørdag aften.

- De havde fredag en fotograf om bord hos John Wulff fra Jægersrpris og i følgebåd bagefter. Det er vi glade for, det er sjældent der vises sejlsport på tv. Der bliver vist et helt fem minutters indslag, det skal vi se under middagen, siger han.

Der var kun en protest i stævnet. Det var en sejler, der indhentede en anden båd ved gaten. 

-  Han fik ødelagt strutten i masten, han  kom bagfra, og lagde protest, men blev disket, men den blev fikset. No hard feelings, siger stævnelederen.

Vinderne fra Kolding Sejlklub. Fra venstre: Henrik Holk, Christian Thomsen og Kristian Hansen.

content-loader
content-loader
content-loader