Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Dansk Swan 60 i Middelhavet. Foto: Facebook

Dansk 60 fods Swan vinder stævne i Middelhavet

Peter Lerbrandts Swan, Vertical Smile, klarerede sig godt ud for Portofino. Lorenzen og Grønne giver en opdatering. Opdateret 7.4.

Af Troels Lykke |

Mads Christensen er taktiker, og advokat og Hellerup-sejler, Peter Lerbrandt styrer sin egen båd. En af gasterne er Morten Lorenzen, blogger på minbaad.dk.

Han skriver på facebook 4. april:

- En god dag på vandet ud for Portofino - en sikker 1 plads efter en distancesejlads hvor vi havde vind fra alle retninger og styrker (12 m/sek til vindstille) - vi trak det længste strå og kan nu nyde aftenen på 1. pladsen.

I går skrev Lorenzen videre:

- To sejladser, to prikker og klar nr. 1 på resultatlisten. Sejladsen i dag var som i går - masser af vindspring, vindstyrke fra 10 m/s til 0 og kryds og læns på samme ben. Men som i går formåede vi at holde hovedet koldt, og bevare fokus på det vigtige. "Line honors" bliver man aldrig træt af  Super crew-work og fart i skuden, lover godt for i morgen (søndag).

Søndag skriver gast om bord Peter Grønne:

- Sådan skal den førsteplads sejles, to gange Line Honor og en andenplads to bådslængder efter første båd over stregen.  Sammen med Steen Ammentorp, Jesper Højer, Henrik Stig Larsen, Henrik Sørensen, Morten Lorenzen, Mads Christensen, Thomas Schmidt og Jon Søgaard.

Fra højre i rød polo, Morten Lorten Lorenzen og Peter Lerbrandt bl.a. Foto: Peter Grønne

Danskere i kamp i Italien.

Læs mere om sejladsen

content-loader
content-loader
content-loader