Gå til hoved-indhold
Anders Kristensen til J/80 VM i Dragør. Foto: Katrine BertelsenSejlklubber
Anders Kristensen til J/80 VM i Dragør. Foto: Katrine Bertelsen

Anders Kristensen skifter KDY ud med Kongelig Norsk Seilforening

Anders Kristensen forlader direktørposten i KDY efter fire år. Han flytter til Oslo som ny direktør for Kongelig Norsk Seilforening

Af katrine bertelsen |

KDY skriver i en pressemeddelelse:

Det er med beklagelse, at KDY har modtaget en opsigelse fra direktør Anders Kristensen gennem 4 år, da han har besluttet at søge nye spændende udfordringer.

Anders har udført et kæmpe stykke arbejde, på et tidspunkt hvor KDY befandt sig i et noget uroligt og lidt blæsende farvand. Her tog Anders resolut roret og fik trimmet skibet.

Han har aktivt deltaget i livet og arbejdet i klubbens tre havne, involveret sig i internationalt arbejde, bygget relationer til både indenlandske og udenlandske sejlere, klubber og virksomheder samt tænkt KDY døgnets 24 timer.

Anders er blevet tilbudt jobbet som direktør i KNS – Kongelig Norsk Seilforening. Det er en større klub end KDY, har netop bygget nyt ungdomssejlcenter og opererer på et meget højt aktivitetsniveau.

I KDY vil vi se på dette som noget der åbner nye muligheder, og sikkert bringer os tættere sammen med vores søsterklub mod nord. KDY er en velfungerende klub og der er mange aktiviteter og initiativer igang så klubben går nu i gang med at finde en god afløser for Anders, som medarbejdere, medlemmer og bestyrelsen kommer til at savne.

De sidste detaljer er endnu ikke faldet helt på plads, men klubben har aftalt med Anders, at han bliver indtil sæsonen er ovre, gerne til regnskabsårets afslutning ultimo september.

Bestyrelsen har iværksat en proces med henblik på at finde en afløser for Anders, og vi ønsker Anders god vind med sit fremtidige arbejde oppe nordpå.

Anders Kristensen fortæller til minbaad.dk, at hele familien rykker teltpælene op, og bosætter sig i Oslo. Anders har to børn på hhv. syv og ni år, og de glæder sig siger han.

content-loader
content-loader
content-loader