Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
51-årige Christian Lerche bor i Lyngby, er gift og har tre døtre. Foto: fb

Christian Lerche ny direktør i Kongelig Dansk Yachtklub

Senest 1. november starter den respekterede internationale dommer og ‎direktør for Danske Arkitektvirksomheder, Christian Lerche, som direktør for KDY, erfarer minbaad.dk

Af Troels Lykke |

Anders Kristensen er i dag direktør for KDY, men han rejser snart til Oslo og skal være direktør for Kongelig Norsk Seilforening.

Men fra 1. november starter Christian Lerche på posten som direktør i Tuborg Havn. Diverse udvalg er allerede underrettet i KDY af formand for klubben Flemming Ipsen, erfarer minbaad.dk, der ser frem til en pressemeddelelse fra den royale klub.

Christian Lerche, der er uddannet på Copenhagen Business School, er i sejlerkredse kendt som både en dygtig international dommer for 49ere og Drager blandt andet, men også som ivrig debattør, når der skal diskuteres dansk sejlsport.

Ved Dansk Sejlunions generalforsamling bliver der altid lyttet til Christian Lerche, der både kan være meget kritisk og meget rosende.

Med andre ord, så får den royale klub en markant person, som også Hellerup Sejlklub har nydt godt af og som Hellerup Sejlklub vil savne, da Lerche for tiden er både næstformand og kapsejladschef.

Christian Lerche har dog hele tiden været medlem af både Hellerup Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub.

Den nye direktør er til dagligt direktør for Danske Arkitekter og har tidligere været branchedirektør i Dansk Industri fra 1998 til 2005.

Det er sådan de fleste kender Christian Lerche. Her er han dommer for Dragernes internationale holdsejlads Prins Henrik Silver Trophy i Marselisborg i juni. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader