Gå til hoved-indhold
Fra venstre: Steen Snedker Direktør for Jyske Bank i Hellerup, Lars Ive, Viceformand i KDY og Ivan Stendahl Hansen, Direktør for indland i Jyske Bank efter underskrivelsen af aftalen. Foto: Henrik HansenKapsejlads
Fra venstre: Steen Snedker Direktør for Jyske Bank i Hellerup, Lars Ive, Viceformand i KDY og Ivan Stendahl Hansen, Direktør for indland i Jyske Bank efter underskrivelsen af aftalen. Foto: Henrik Hansen

KDY på vej mod 150 år - Jyske Bank ny sponsor

Kongelig Dansk Yachtklub indgår nyt samarbejde med Jyske Bank. - Et vigtigt skridt for klubben mod visionen om et nyt internationalt niveau, kulminerende med ORCi VM i 2016, siger Anders Kristensen.

Af Troels Lykke |

De kommende år ser spændende ud for Kongelig Dansk Yachtklub. Om to år kan klubben fejre sit 150-års jubilæum som en af de mest traditionsrige sejlklubber i verden.

Tiden frem til jubilæet bruges til at afholde nogle store internationale stævner for kølbåde. Det kræver en toptrimmet organisation. Derfor har Kongelig Dansk Yachtklub indgået et tæt partnerskab med Jyske Bank.

”Beslutningen om at skifte bank har været undervejs i lang tid. Vi har haft et langt og godt samarbejde med Danske Bank. Når vi alligevel skifter bank og får ny storsponsor, er det, fordi kemien og ambitionerne passer fantastisk godt sammen. Med Jyske Bank som ny samarbejdspartner tager vi et meget stort skridt i retning mod værtskabet for ORCi VM 2016,” fortæller Kongelig Dansk Yachtklubs direktør Anders Kristensen, der om kort tid rykker til en norsk kongelige sejlklub.
 
Store visioner for fremtiden
Det er vigtigt for Jyske Bank at være til stede, hvor kunderne er. Både geografisk, men også i forhold til interesser.

”En stor del af vores kunder er engageret i sejlsport. Specielt vores private banking-kunder, men også blandt vores kunder på Strandvejen i Hellerup. Derfor er vi rigtig glade for samarbejdet med Kongelig Dansk Yachtklub. Det bliver et samarbejde, som både vores kunder og sejlklubbens medlemmer kommer til at nyde godt af. Der venter nogle meget spændende år forude,” udtaler Jyske Banks direktør for indland, Ivan Stendahl Hansen.

Et samarbejde med nye muligheder
Jyske Bank kommer i det daglige til at fungere som pengeinstitut for Kongelig Dansk Yachtklub. Derudover vil banken også blive ny sponsor i klubben og være aktiv ved klubaftener og fremtidige arrangementer.

Det bliver et samarbejde, hvor Jyske Bank både vil bruge lokale ressourcer i Jyske Bank Hellerup, men også vil inddrage bankens netværk og ressourcer på landsplan.

”Vi er ydmyge og stolte over det kommende samarbejde. Her er der tale om en gammel sejlklub med stolte traditioner, som vi glæder os til at blive en del af. Senior Relationship Manager, Susanne Linnemann Kubicki fra vores Private Banking Exclusive-afdeling, er nabo til Kongelig Dansk Yachtklub.

Med hende i spidsen har vi sammensat et stærkt lokalt team omkring denne opgave. Vi er tæt forankret på Nordkysten, hvor mange af vores nuværende kunder allerede er medlem i Kongelig Dansk Yachtklub,” fortæller Steen Snedker, der er direktør for Jyske Bank Hellerup Erhverv.

Samarbejdet trådte officielt i kraft den 1. juni i år. Til efteråret får klubben den endelige bekræftelse på, at ORCi VM 2016 kommer til Øresund.

content-loader
content-loader
content-loader