Gå til hoved-indhold
Rungsted Sejlklub har for længst passeret 100 medlemmer. Foto: rungstedsejlklub.dkSejlklubber
Rungsted Sejlklub har for længst passeret 100 medlemmer. Foto: rungstedsejlklub.dk

Første standerhejsning i Rungsted Sejlklub

Den 28. juni kunne Rungsted Sejklub hejse standeren for første gang i klubbens historie. Klubben blev stiftet i foråret 2013.

Af katrine bertelsen |

Der var fest på Rungsted Havn, da Rungsted Sejlklub for første gang i klubbens historie satte standeren. Klubben blev stiftet i marts 2013, som et forsøg på at lave en klub, med en mindre kommerciel tilgang til sejlsporten. Og man må konstatere, at det er lykkedes. 

– Vi holdt vores første standerhejsning, og det er en stor ting for en ny sejlklub, fortæller formand for Rungsted Sejlklub, Nicolai Møller-Andersen, der også siger til minbaad.dk, at klubben nu er oppe på ca. 125 medlemmer.

Flere klubbåde

Til standerhejsningen blev klubbens to både døbt, to ynglinge, hvor den ene er en gave og den anden erhvervet til en rigtig god pris. Ynglingene hedder nu Vallerine og Mikkeline.

– Men det stopper ikke her. Vi har planer om at få flere klubbåde, måske fem eller derover, fortæller Nicolai Møller-Andersen

Molefest i Rungsted

Klokken 14.30 stod klubben klar med kolde øl, vin, sodavand og chips, og ventede spændt på, hvor mange medlemmer der ville dukke optil standerhejsninge kl. 15. Og de blev ikke skuffede. Ud på eftermiddagen var der nærmest gang i en lille mole-fest, sekretæren og klubbens nyeste medlem sendte standeren til tops og Nicolai Møller-Andersen holdt en lille tale.

Måske nyt klubhus

Nicolai Møller-Andersen slutter med at fortælle, at klubben har fået en meget fin modtagelse i kommunen, og at der måske snart er et nyt og større klubhus på vej.

Tillykke til Rungsted Sejlklub med det første år.

content-loader
content-loader
content-loader