Gå til hoved-indhold
V90 VHF-radio overholder forskrifterne for klasse D og kan dermed anvendes globalt.Udstyr
V90 VHF-radio overholder forskrifterne for klasse D og kan dermed anvendes globalt.

Ny B&G VHF-radio med indbygget AIS-modtager

Den nye VHF-radio fra B&G kan modtage AIS-signaler, og kan forbindes til B&G kortplottere via NMEA 2000®-netværk.

Af katrine bertelsen |

VHF-radio V90 byder på AIS modtager (Automatic Identification System), megafon/hailer, tågehorn og samtaleanlæg, såvel som NMEA® netværk til data udveksling med B&G kortplotter/multifunktionsdisplay.

Den nye B&G V90 VHF-radio overholder forskrifterne for klasse D og kan dermed anvendes globalt. Den har et NMEA 2000®-interface og en indbygget to-kanals AIS-modtager, som giver mulighed for modtagelse af AIS og VHF via én enkelt antenne. En 30-sekunders "optag og afspil"-funktion sikrer at vigtige opkald aldrig mistes.

Systemfunktionen “Track your Buddy" forbinder DSC positions-polling med B&G kortplotter over NMEA 2000®-netværket for at vise GPS-positionen af op til tre sejlervenner. Yderligere avancerede funktionaliteter inkluderer GPS-navigation og "Mand over bord".

Alle hovedkomponenter er skjulte i en sort boks; det smarte håndsæt er indkapslet i gummi for holdbarhed og sikkert greb og kan installeres overalt ombord. V90 har et stort, let læseligt, 180 x 128-pixel LCD-display med justerbar belysning, en stor indbygget højttaler og alfanumerisk tastatur.

Der kan tilsluttes op til seks håndsæt – fire med ledning og 2 trådløse, når den kombineres med det kompakte B&G H90 trådløse håndsæt. B&G V90 er solid og driftsikker og er vandtæt i henhold til IPx7 (kan nedsænkes i vand).

B&G V90 VHF kommer i efteråret 2014 og kan købes hos autoriserede forhandlere fra kr.7.441,- (vejl. pris inkl moms).

Få mere information om B&G V90 og andre B&G marine-elektronikprodukter her

content-loader
content-loader
content-loader