Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Nanna, Gitte og Betina nyder stadig skolesejlads

Nanna Søeberg fra Lynæs Sejlklub er en super instruktør og kan også noget med at sætte et videokamera på en Drabant 24. De tre kvinder hader at sejlsæsonen slutter nu.

Af Troels Lykke |

Det er altid spændende hvordan vind og vejr er, når vi tøser har planlagt hygge-/lege-sejltur. I onsdags var vinden fra 10-12 m/s fra sydvest, 13 grader og solskin. Perfekt, fortæller den 43-årige instruktør og byggerådgiver, Nanna Søeberg, der har sendt en lille blog til minbaad.dk.

Vi havde valget imellem en X99, Bavaria 33, Maxi 95 og Drabant 24 – valget faldt på Drabanten. (godt valg, red.)

Vi gik ud for sejl i stort humør. Valgte ikke at rebe storen, men dog at sætte en fok. Fin sejlvind, og temmelig høj sø for Isefjord. Krydsede lidt i det fede vejr. Lavede et par MOB (eller Bjærgemærs over bord) – gik næsten som planlagt hver gang.

Vi lagde båden underdrejet, og indtog super skønne lakse-madder, med en masse dejlig pigesnak undervejs.

Den høje sø gjorde dog, at vi konstant måtte være obs på knive, tallerkener mv. i cockpittet. Vinden tiltog, så vi blev en smule overhældt af søen, da vi begyndte at krydse igen.

Ind i havn for fulde sejl, med et glad 3-kløver om bord. Super fed tøsesejlerdag (igen!).

Nanna

Nanna styrer.

Sejlerglæde i oktober 2014.

En af skolebådene i Lynæs.

Pause med laksemadder. Kvindelige sejlere kan noget mændene ikke kan finde ud af. Cockpittet i en Drabant 24 har masser af plads.

content-loader
content-loader
content-loader