Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Nordship 430 DS kan man se i Lunderskov på lørdag.

Nordship 430 DS med sænkekøl - åbent hus på lørdag

- Nordship Yachts er i gang med et projekt på en Nordship 430 DS med klassisk hæk, centercockpit og hydraulisk sænkekøl samt nyt interiør-layout, fortæller Jørn Olesen.

Af Troels Lykke |

Ændringerne på skrog og dæk er godt i gang på Nordship 430 DS i Lunderskov hos Nordship Yachts ved Kolding.

- Så på lørdag 15. februar vil være mulighed for at danne sig et billede af hvordan sådan en Specialbåd bliver til. Pris i Danmark uden sænkekøl starter ved 4,5 million kroner, siger Jørn Olesen til minbaad.dk.

På lørdag kan man også se Nordship 360 DS færdigbygget og Nordship 380 DS med ekstra toilet, der nærmer sig sin færdiggørelse.

- Kom og få en bådsnak og lidt til at skylle efter med. Vi glæder os til at se jer, siger Jørn Olesen fra Nordship Yachts, der sidste år fejrede 35 års jubilæum.

Nordship 430 DS med udsigt fra kahytten.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites