Gå til hoved-indhold
Pris uden sænkekøl for Nordship 430 DS Classic, er fra 4.765.000 kr.Kort Nyt
Pris uden sænkekøl for Nordship 430 DS Classic, er fra 4.765.000 kr.

Nordship 430 DS Classic har verdenspremiere på hanseboot 2014

Nordship Yachts udstiller den første Nordship 430 DS Classic der er bygget som et Custom projekt, med centercockpit og sænkekøl, til en kunde der allerede har haft flere Nordship både.

Af Troels Lykke |

Opgaven gik på at skabe en Nordship 430 med endnu mere komfort og plads til 4 personer, forvandle cockpittet til et traditionelt centercockpit samt at forsyne båden med hydraulisk sænkekøl.

Hele Aptering har kunnet flyttes længere agter over på grund af den "Nye" Classic hæk. Dette giver plads til en meget stor owners cabin/område i for skibet. Dette har et stort toilet til bagbord og separat bruser til styrbord, begge ensuite, det fortæller Nordship i en pressemeddelelse.

Gennemgangen til agter kahytten findes i bådens bagbord side og går igennem det store pantry med pantrybord til begge sider for gangen og med plads til ekstra stor køle kapacitet andre hvidevarer.

I styrbord side agten for Dæksalonen findes den velkendte Nordship TV/aftensalon hvorfra der også er adgang til det agterste toilet. (mulighed for større toilet med brus)

Større agterkahyt

Køjen i agter kahytten er endnu større end i en Nordship 430 med standard aptering, og med direkte adgang til det agterste toilet er båden faktisk indrettet med 2 owners cabins.

Mellem ankerkassen og for kahytten er et ekstra stort stuverum/sejl garderobe i hele skrogets dybde. Adgang hertil er gennem en stor dæksluge.

Med sænkekølen trukket op, reduceres dybdegangen til 1,3 meter og båden kan ved lavvande stå på kølen medens den støtter sig til de 2 ror.

Stor generator

Af videre tekniske detaljer kan nævnes en 230volt/3,5KW generator fra Dometic der er monteret direkte på bådes Dieselmotor, en sving-kran i stedet for Davids til ophængning af gummibåden og satellit modtager fra Raymarine til fjernsyn og radio.

Nordship 430 DS Classic er således et godt eksempel på muligheden for at få opfyldt sine båd-drømme og ønsker med det 100% Custom koncept for mindre både, som Nordship Yachts er det eneste værft der tilbyder.

Pris uden sænkekøl, fra DKK 4.765.000,- incl. 25% moms. Båden kan ses på hanseboot-udstillingen fra 25. oktober.

Nordship 430 DS
Skroglængde                               13,32 m
Vandlinje                                    11,34 m
Brede                                           4,10 m
dybgang                                       2,00 m
deplacement                             14000 kg
Sejl areal storsejl og fok            91,00 m2

Sådan ser den nye Nordship ud. Den er solgt til Tyskland.

Hvem sagde: Lækker aptering? Se også bådtest med den tidligere Nordship 430

content-loader
content-loader
content-loader