Gå til hoved-indhold
Det er første gang, at GITS går aktivt ind i sejlsporten med et sponsorat.Kapsejlads
Det er første gang, at GITS går aktivt ind i sejlsporten med et sponsorat.

Endnu en sponsor vil hjælpe Sehested-hold til at blive verdens bedste

TREFOR Match Racing får nu it-konsulent Odense-virksomheden GITS, som ny delsponsor. - For os går den sportslige og den kommercielle værdi hånd i hånd, siger Nicolai Sehested.

Af Troels Lykke |

GITS støtter holdets ambitioner om at blive verdens bedste match race hold. Med samarbejdet får TREFOR Match Racing endnu bedre muligheder for realisere denne målsætning, lyder det i dag i en pressemeddelelse.

Afsmittende vindermentalitet GITS er en af Danmarks førende konsulentfirmaer inden for Microsoft ERP-løsninger til virksomheder.

Med hovedsæde i Odense har virksomheden længe været engageret i lokale sportshold. Men det er første gang, GITS går aktivt ind i sejlsporten. 

Adm. direktør for GITS, Kurt Christensen uddyber: 

”Jeg mødte første gang Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing hold, da de sejlede ved et stævne i Tyskland. Det var tydeligt, at det er et hold med et klart mål om at være de bedste. Den vindermentalitet har vi også hos GITS, og derfor var det naturligt for os at indgå et samarbejde, hvor vi kan bruge deres energi og engagement i vores virksomhed.” 

Sportslige og kommercielle går hånd i hånd

Sportslig og kommerciel værdi går hånd i hånd Hos TREFOR Match Racing er skipper Nicolai Sehested taknemlig for den støtte og tillid, som GITS har vist hans hold. Den er helt uundværlig, når man som ungt sportshold har ambitioner om at udfordre verdenseliten. 

”For os går den sportslige og den kommercielle værdi hånd i hånd. Hvis ikke vi har noget at tilbyde sponsorer, når vi aldrig vores sportslige mål. Derfor er vi meget glade for at byde GITS velkommen om bord på holdet. Det er altid en fornøjelse at få lov til at præsentere nye virksomheder for vores sport, og vise hvad den kan tilbyde,” siger Nicolai Sehested. 

content-loader
content-loader
content-loader