Gå til hoved-indhold
En glad Thomas Hedegaard hopper i vandet efter TREFOR Match Racing vandt finalen ved Knickerbocker Cup.Kapsejlads
En glad Thomas Hedegaard hopper i vandet efter TREFOR Match Racing vandt finalen ved Knickerbocker Cup.

TREFOR Match Racing vinder legendarisk stævne i New York

TREFOR Match Racing vandt i denne weekend match race stævnet Knickerbocker Cup i New York, som har en række prominente navne, som Russel Couts, Ed Baird og James Spithill på vinderlisten.

Af katrine bertelsen |

TREFOR-holdet besejrede schweiziske Eric Moninn 3-1 i finalen efter at have vundet både kvartfinalen og semifinalen 3-0.

- Vi er enormt glade for at have vundet Knickerbocker Cup. Det er et meget specielt stævne, som har en lang historik og en imponerende vinderliste, fortæller skipper Nicolai Sehested.

Slog verdensranglistens nummer et

Den nykårede verdens-etter, Taylor Canfield, deltog også i stævnet. TREFOR Match Racing slog ham dog både i den indledende round robin og i det samlede resultat.

- Verdens-etteren er altid den alle andre hold gerne vil vinde over. Vi var derfor glade for at få lov at sejle mod Taylor Canfield umiddelbart efter, han er rykket op som nummer et på verdensranglisten. At vi tilmed slår ham, er naturligvis også bekræftende, udtaler Nicolai Sehested.

Vigtige point til amerikanske Grand Slam Serie

Knickerbocker Cup er desuden en del af den amerikanske Grand Slam Serie, som sejles i Chicago, Detroit og New York. TREFOR Match Racing fik dermed også vigtige point til denne serie med fra New York.

- Vi ligger nu på en samlede tredje plads på Grand Slam Serien, men med førstepladsen inden for tæt rækkevidde. Det hele bliver afgjort i næste uge til det sidste stævne på serien, som også sejles i New York, slutter Nicolai Sehested.

Nogle våde sejlere efter en tur i vandet ved Knickerbocker Cup. Fra venstre: Jay Halligan, Nicolai Sehested, Thomas Hedegaard, Jesper Blom og Søren Secher.


TREFOR Match Racing vinder Knickerbocker Cup 2013. Fra venstre: Jesper Blom, Nicolai Sehested, Søren Secher, Thomas Hedegaard og Jay Halligan.

content-loader
content-loader
content-loader