Gå til hoved-indhold
Nicolai Sehested (tv) og Peter Wibroe kan glæde sig over, at samarbejdet med TREFOR fortsætter. Foto: Jill Christina Hansen.Kapsejlads
Nicolai Sehested (tv) og Peter Wibroe kan glæde sig over, at samarbejdet med TREFOR fortsætter. Foto: Jill Christina Hansen.

TREFOR Match Racing fortsætter med samme hovedsponsor

TREFOR Match Racing anført af skipper Nicolai Sehested kan se frem til endnu et år med energiselskabet TREFOR som hovedsponsor.

Af katrine bertelsen |

Med en sølvmedalje til VM på hjemmebane i Middelfart og en guldmedalje til den amerikanske US Grand Slam serie har TREFOR Match Racing taget et stort spring frem på verdensranglisten. Holdet er rykket fra en 14. plads til nu at være det 7. bedste hold i verden.

- Ved indgangen til 2013 havde vi en målsætning om at ende året i top 10. Derfor er en 7. plads på verdensranglisten bestemt godkendt, fortæller skipper for TREFOR Match Racing, Nicolai Sehested.

Gode resultater er ikke nok

Men de gode resultater kan ikke stå alene, mener Nicolai Sehested.

- Selvfølgelig skal vi levere, når vi er ude til stævner. Og det arbejder vi benhårdt på at gøre, hver gang. Men økonomisk opbakning, som den vi modtager fra TREFOR, er altafgørende for, at vores kampagne kan hænge sammen. Uden den støtte var vi aldrig kommet så langt, som vi er, konstaterer Nicolai Sehested.

Lokal forankring med internationalt udsyn

For TREFOR har det været afgørende, at sejlsportsholdet har været lokalt forankret, men har haft modet og viljen til at få international succes.

- TREFOR Match Racing er et lysende eksempel på den vision, vi også har hos TREFOR. Med en klar forankring i Trekantsområdet vil vi være med til at løse de klimamæssige udfordringer inden for energi og rent drikkevand i ind- og udland. Samme vilje, nytænkning og positive fremgang ser vi hos Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing hold. Samarbejdet mellem os og sejlsportsholdet er derfor til nytte for begge parter, sigerr Knud Steen Larsen adm. direktør for TREFOR.

- Når TREFOR Match Racing leverer flotte resultater, gør det vores område ekstra interessant, og er med til at sikre Trekantområdet vækst. Det vokser vi alle sammen ved, slutter Knud Steen Larsen.

Om TREFOR Match Racing

TREFOR Match Racing består af skipper Nicolai Sehested, taktiker Peter Wibroe, trimmer Jesper Blom, pitman Søren Secher og fordækker Thomas Hedegaard. TREFOR A/S har siden 2010 været hovedsponsor for match race holdet.

content-loader
content-loader
content-loader