Gå til hoved-indhold
Udstyr
Axxon Composites master har siddet på mange vindende både, senest nr. 1, 2 og 3 i Transat Jacques Vabre 2013.

Riggerne i Svendborg sælger nu kulfibermaster fra Axxon

- Vi er nu skandinavisk distributør af kulfibermaster fra Axxon Composites, siger rigger Frank Kirkegaard fra Riggerne Mast2Keel.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Riggerne i Svendborg er nu distributør af kulfibermaster fra Axxon i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Axxon Composites er verdenskendt, for deres master har siddet på mange vindende både – senest nr. 1, 2 og 3 i Transat Jacques Vabre 2013.

”Vi er utroligt glade for nu at kunne tilbyde vores kunder et så gedigent produkt som Axxon leverer. Det falder godt i tråd med vores linje af højkvalitets-produkter og en målsætning om perfektion i rigningen – og som i tillæg kommer vores kunder tilgode med gode priser og kort leveringstid,” siger rigger Frank Kirkegaard i en pressemeddelelse fra Riggerne i Svendborg.

Axxon har salgskontor i Frankrig og producerer masterne i Rumænien, og kan dermed levere master langt hurtigere end andre, som har produktion udenfor Europa.

Salgs- og servicenetværket for Axxon-master i Skandinavien bliver på sigt udbygget med Riggernes eksisterende og evt. nye partnere.

Man vil kunne se en demomast fra Axxon på Riggernes stand på CPH Maritim Festival 27.2-2.3.

Om Axxon

Axxon består af Eric Duchemin, verdenskendt ekspert og producent af master gennem mere end 30 år, og Philippe Boclet, industriel forretningsmand indenfor komposit-området gennem mere end 15 år på det rumænske marked.

Kvaliteten og udførelsen af en kulfibermast afhænger af designet, men også på fremstillingsprocessen, der er meget arbejdskrævende. Axxon prioriterer kvalitet og ydelse, for at tilfredsstille selv den mest krævende kunde, der søger efter det bedste produkt til en rimelig pris, forklarer Riggerne.

Axxon Composite’s hold lægger sig i selen for at konstruere og producere state-of-the-art kulfibermaster ved hjælp af de mest avancerede teknologier: pre-preg carbon, autoklavehærdning mv.

content-loader
content-loader
content-loader