Gå til hoved-indhold
Rigger Frank Kirkegaard foran de nye lokaler på Frederiksø - foran oversigtskortet på Frederiksø. Foto: Louise Haldbo Balslev/Riggerne Mast2KeelUdstyr
Rigger Frank Kirkegaard foran de nye lokaler på Frederiksø - foran oversigtskortet på Frederiksø. Foto: Louise Haldbo Balslev/Riggerne Mast2Keel

Riggerne Mast2Keel er flyttet til Svendborg

- Vi har vokset os for store til vores lokaler i Kerteminde, og er flyttet til en stor værkstedshal på kajkanten i Svendborg havn, Frederiksø, siger Frank Kirkegaard.

Af Troels Lykke |

- På det nye sted i Svendborg vil vi kunne udvide vores aktiviteter og samtidig være tæt på sejlerne - som kan lægge til med deres båd ud for lokalerne, fortæller Frank Kirkegaard fra Riggerne Mast2Keel.

Firmaet fortæller videre: 

Invitation til ”Indflytnings-moleøl” 28.6

Fredag d. 28.6. kl. 14 inviterer Riggerne til mole-fadøl for alle sejlere, leverandører, venner, politikere og andre interesserede. Kom og hils på, nyd en kold fadøl i godt selskab og vær med til at indvie første etape af den nye aktive udvikling på Frederiksø.

Nyt fokus – Riggerne Mast2Keel

Da vi de seneste år har ændret fokus fra at varetage service af hele båden, til nu at koncentrere os fuldt ud om rigning og tovværk, tilføjer vi ”Riggerne” til det oprindelige navn Mast2Keel.

Samarbejde med Elvstrøm Sails Fyn om ”Drop Spot”

I de nye lokaler vil vi indgå et samarbejde med Elvstrøm Sails i Kerteminde om et ”Drop Spot”. Det vil sige at man kan aflevere sit sejl til reparation hos os i Svendborg og rig-dele/tovværk  hos Elvstrøm Sails Kerteminde – og vi vil sørge for transporten frem og tilbage. Nemt og bekvemt!

Moleøl og ’pige-kurser’

Som noget nyt vil vi invitere gæstesejlerne i området samt kunder og leverandører ind til moleøl om lørdagen i sommersæsonen. Her kan man hygge sig i selskab med andre sejlere – og i tillæg få sig en snak med riggeren.

På opfordring fra nogle af områdets pigesejlere, vil vi til vintersæsonen forberede såkaldte ’pige-kurser’, hvor piger i alle aldre kan komme ind og i hyggeligt lag lære om tovværk og rig, og spise lidt godt til, lyder det fra det fynske rigger-firma.

Frank Kirkegaard er nu rykket til Svendborg Havn.

content-loader
content-loader
content-loader