Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Eksponering af nye sponsorer går bedre på en ny båd, mener Mads Christensen.

Bestyrelsesmedlem: Ejerskab af J/70ere sikrer det sportslige

Mads Christensen, bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, mener at ejerskab af syv J/70ere vil føre til mere fleksibilitet og professionalisme i Sejlsportsligaen.

Af Troels Lykke |

To medlemmer af Dansk Sejlunion Jens Erik Hansen og Jesper Bauengaard forlader nu bestyrelsen, når der er valg i Horsens på Dansk Sejlunions generalforsamling, lørdag 29. marts.

Det sker efter at en uenig bestyrelse i Dansk Sejlunion beslutter, at man vil låne 2,4 mio. kroner til køb af syv J/70ere, noget som Hansen og Bauengaard er i mod, har man kunne læse her til morgen på minbaad.dk.

Mads Christensen er dog en af dem, der støtter at man skal købe bådene til sportsligaen, også selvom der skal lånes 2,4 mio. kroner.

- Jeg mener der er en milepæl at klubberne nu skal sejle mod hinanden i Sejlsportsligaen, det vil gi meget aktivitet. Og i princippet kunne man godt leje bådene, men er man så også sikker på at de er fine nok, også når bådene skal eksponeres overfor sponsorer. Og vi må ikke gå på kompromis med det sportslige og derfor skal det være nye både, der skal bruges, siger sejlmager og bestyrelsesmedlem, Mads Christensen, til minbaad.dk.

Kan bedre låne ud til klubber

Han mener også at ejerskab af de syv både, der vil koste 342.857 kroner stykket, vil give en bedre fleksibilitet.

- Med et ejerskab vil man også have mere tid til at klubberne kan bruge bådene før et stævne, fx kunne unge sejlere i Sønderborg prøve bådene, før et stævne gik i gang, det ville være mere besværligt hvis man skulle leje bådene, siger Mads Christensen, der til dagligt er sælger hos North Sails i Allerød.

Senere i dag regner vi med at få en kommentar fra Dansk Sejlunions formand, Hans Natorp, der har lovet os et interview.

Mads Christensen støtter køb af syv J/70ere.

content-loader
content-loader
content-loader