Gå til hoved-indhold
Sidste frist for tilmelding til middagen lørdag er d. 20. juni. Foto: Sejlklubben LynæsKapsejlads
Sidste frist for tilmelding til middagen lørdag er d. 20. juni. Foto: Sejlklubben Lynæs

DM for Folkebåde og smarte modeller

Til folkebådenes DM i Lynæs bliver der også sejlads med model-folkebåde. Men skynd dig med tilmeldingen, da der snart er udsolgt.

Af katrine bertelsen |

Hvis man vil være sikker på en all inclusive-deltagelse i årets største DM for kølbåde, så skal man til tasterne, da muligheden for bestilling af fuld forplejning falder væk den 20. juni.

Mange har allerede meldt sig, men der er stadig plads til flere Folkebåde på Isefjorden og sejlere i madteltet. Stævnet afvikles med flot hjælp af Pantaenius fra den 1. juli. Tilmelding sker på www.lynaes.dk.

Modelbådssejlads

Som noget nyt bliver der arrangeret en gennemgående konkurrence for model-folkebåde. Hver af sejladsdagene vil der om eftermiddagen blive sejlet i havnen, neden for klubhuset. Mange af folkebådssejlerne har de seneste år udvidet tonnagen med en model-folkebåd. Der sejler over 20 af dem. Så har man fået baghjul på den store bane, kan der nu fås revanche over molebajerne.

Apropos molebajere, så har Nordkystens Bryghus en helt ny øl klar til stævnet – og navnet er netop MoleBajer. Det lille bryghus laver i forvejen en række maritime bryg. Nu er sortimentet udvidet med endnu en god sag, som folkebådssejlerne bliver de første til at smage.

Nyt tracking-system

Årets største DM vil kunne følges på nettet, og sejlerne vil efter sejladserne kunne se, hvorfor de kom så langt frem på mållinjen. Sejlklubben Lynæs har lavet en aftale med SmartPhoneSailor.com om at bruge systemet.

Med sejlklubbens yderligere samarbejde med Garmin, Lynæs Marinecenter og Johnnie Walker kan det kun blive et rigtig godt og sjovt stævne i Lynæs.

content-loader
content-loader
content-loader