Gå til hoved-indhold
Sjælland Rundt er også en god lejlighed til at opbygge erfaring og lave teambuilding, siger Niels Seneca Bang.Kapsejlads
Sjælland Rundt er også en god lejlighed til at opbygge erfaring og lave teambuilding, siger Niels Seneca Bang.

L´eclair, First 31.7 fra Nivå er klar til Sjælland Rundt

Sjælland Rundt er et af højdepunkterne i sæsonen for skipper Niels Seneca Bang og han glæder sig til sejladsen i sin First 31.7. på 40 - 45 timer. Start torsdag 26. juni.

Af Troels Lykke |

"Man ved jo aldrig helt hvad der venter på søen, udover store oplevelser," siger Niels Seneca Bank, der forventer at være 6 mand ombord som hentes fra brutto-holdet .

 “Sjælland Rundt er også en god lejlighed til at opbygge erfaring og lave teambuilding, og så er det en kanonflot tur og et godt praleemne overfor venner og kollegaer”

Det er 8. gang at Team L´eclair skal rundt om sjælland, og forberedelserne foregår lidt på rygmarven .

“Vi studerer vind- og strømprognoser i dagene op til sejladsen, Strategien for det første hug aftales endeligt inden start, når vi ser hvilken vej vi skal sejle. Og så opdaterer vi løbende strategien undervejs”

Niels glæder sig over at der er tracking på alle bådene www.tractrac.dk så de selv, familier og venner kan følge konkurrenterne hele vejen rundt. Og Niels ser også frem til at få en tår Mount Gay Rom når de er i mål.

Med en forventet sejltid på omkring 40-45 timer er First 31.7 i Helsingør igen midt på lørdagen - klar til at feste med de andre sejlere lørdag aften i Helsingør Sejlklubs hyggelige lokaler.

content-loader
content-loader
content-loader