Gå til hoved-indhold
Taktisk kort og Respittabel til AFI2Star.Kapsejlads
Taktisk kort og Respittabel til AFI2Star.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Respitabel og taktisk kort til AFI2Star

Så er det i morgen, det går løs i Aarhus med AFI2Star. Ikke mindre end 79 både er klar til jagtstart til Ballen fra lørdag morgen. Få respitabel og taktisk kort her.

Af katrine bertelsen |

Jan Hansen & Henrik Jørgensen har vanen tro udarbejdet de nødvendige kort og respittabel til AFI2STAR:

Til AFI2Star har Quantum & X²box udfærdiget et taktisk kort samt en avanceret respittabel. Det taktiske kort vil blive udleveret i Århus sejlklub op til sejladsen og er lavet således, at den enkelte besætning kan sætte den op i cockpittet, da den tåler sol, regn og saltvand.

Respittabellen er lidt mere avanceret end de øvrige, vi har lavet. Baggrunden er, at første etape foregår ved jagtstart (Århus til Ballen), hvorimod 2. etape er en samlet start.

Tabellen er derfor udfærdiget således, at man ved at indtaste sin båds nummer og forskellen ved ankomsten til Ballen, får den tid man skal komme før/efter konkurrenterne for at vinde sit løb.

Respittabellen kan downloades til PC, telefon og tablets på sitet her.

DMI i vildrede

For deltagerene i AFI2Star har det været en noget mystisk oplevelse, at følge med i DMI’s forudsigelser af vejret. Således har de forudsagt mange forskellige scenarier i ugens løb … med alt fra skybrud, frisk vind, roterende vindstille, til nu jævn vind fra nord om lørdagen, til svage vinde på søndag. X²box satser naturligvis på tørvejr og medvind … så vi kan fange Folkebådene inden Ballen havn:)

For dem på land, der gerne vil vide, hvad der egentligt kan se på AFI2Star sejladsen, så har vi sammensat en video fra X²box under sidste års sejlads, hvor alt fra jagtstarten, grundstødninger, tyvstart, flænset spiler og kryds i hård vind (op til 14 ms).

Vi ses på havet :)

Mvh. Jan Hansen & Henrik Jørgensen

 

DMI’s vejr forudsigelser for den kommende weekend

content-loader
content-loader
content-loader