Gå til hoved-indhold
Truende sort himmel og slagregn prægede onsdagens sejladser til VM for Flying Dutchman. Foto: scottishsailinginstitute.comKapsejlads
Truende sort himmel og slagregn prægede onsdagens sejladser til VM for Flying Dutchman. Foto: scottishsailinginstitute.com

Boisen-Møller ned på 5.plads

Tredjedagen til VM for Flying Dutchman var ikke brdr. Boisen-Møllers. På trods af en 3.plads og en fratrækker er de rykket ned på en samlet femteplads. Ungarerne øger forspringet.

Af katrine bertelsen |

Tredjedagen til VM i Largs, Skotland for Flying Dutcman, bød på al slags vejr og startede med en udsættelse. Vinden nåede i pust op på 28 knob med heftige regnskyl og deraf dårlig sigtbarhed.

Et par timer senere faldt vinden til stabile 15 knob og dagens første sejlads blev startet. Deltagerne måtte holde tungen lige i munden, da et stort vindspring afsluttede sejladsen i slagregn.

Men i anden sejlads kom solen frem og vinden droppede til 12 knob. Ungarns stærke team, Szabolcs Majthenyi and Andras Domokos navigerede sikkert gennem dagens skiftende vejrforhold og kunne lave to førstepladser, hvilket placerer dem på en sikker førsteplads.

Jørgen og Jacob Boisen-Møller lavede en 13. plads i første sejlads og en 3.plads i anden sejlads, ikke nok til at bevare fjerdepladsen fra i går. De ligger nu på en samlet femteplads med 20 point – og der er lang vej op til ungarernes 7 point.

Vi håber at få en kommentar fra det danske team senere i dag.

Sejladserne fortsætter fredag, og VM afsluttes lørdag.

Se alle resultater her.

content-loader
content-loader
content-loader