Gå til hoved-indhold
Sidste år blev finalesejladserne sejlet i Faxe Ladeplads Sejlklub.Kapsejlads
Sidste år blev finalesejladserne sejlet i Faxe Ladeplads Sejlklub.

Kapsejlads i mørke og kulde

Bare fordi det er vinter kan man da godt kapsejle – på computeren. Årets DM i Virtuel Skipper ”sejles” i Vejle d. 15. marts. Tilmeld dig nu!

Af katrine bertelsen |

Årets første Danmarksmesterskab i kapsejlads bliver afgjort med et finalestævne i virtuel sejlads på computere i Vejle lørdag 15. marts 2014 – på Vejle kommunale Ungdomsskole.

Gennem hele vinteren har store dele af det kapsejlende folk mødtes og udkæmpet kapsejladser på det virtuelle plan i computerspillet VirtualSkipper5. Og der bliver gået til stålet, til mållinjen krydses i forskellige internationale turneringer, hvor flere danskere gør sig stærkt gældende på resultatlisterne, deriblandt Søren Andresen, Kent Kragh, Bent Petersen og Nikolaj Schulz.

Finale i Vejle

Konkurrencen er blevet skærpet år efter år, og den arrangerende klub VSK Danmark forventer et skrapt felt, når kvalifikationssejladserne til Danmarksmesterskabet bliver afviklet i ugerne 9, 10 og 11, og medlemmerne glæder sig vildt meget til det 4. finalestævne – denne gang i Vejle.

Tilmeldingsfristen til kvalifikationssejladserne er på søndag 23. februar.

Alle kan deltage

Hvis du ønsker at deltage, kan du stadig tilmelde dig Danmarksmesterskabet på VSK Danmarks hjemmeside. Tilmeldingen er åben frem til søndag 23. februar, og allerede nu er der over 25 tilmeldte deltagere. Dermed er VirtualSkipper5 en af de største ”bådklasser” i Danmark.

Det er gratis

Alle kan deltage. Du behøver ikke købe spillet; du må gerne deltage med den gratis download-version af spillet. Du skal dog være gratis medlem af den virtuelle klub VSK Danmark.

Om VirtualSkipper5

VirtualSkipper5 er det ultimative kapsejlads-simulationsspil med en fantastisk grafik og med masser af effekter, der gør spillet meget realistisk – selv for de mest erfarne kapsejlere.

Der er strøm, vindspring og vindskygge, bølgeeffekt (lækker bølgesurfing på læns og hårde hug på kryds).

Man kan sejle matchrace, team race og fleet race med store felter. Her kan dine taktiske evner som skipper for alvor komme på prøve.

På verdensplan der er over 100.000 sejlere, der spiller VirtualSkipper5. – I Danmark er der over 3.000.

Læs mere om spillet her.

Kilde: Pressemeddelelse, Sejlklubben Neptun Vejle

content-loader
content-loader
content-loader