Gå til hoved-indhold
Både spil og grafik er meget virkelighedstro. Foto: virtuelskipper-game.comSejlklubber
Både spil og grafik er meget virkelighedstro. Foto: virtuelskipper-game.com

Klubmesterskab i tørsejlads

Hvem siger at man ikke kan sejle, selv om det er mørkt og koldt udenfor. I Århus Sejlklub dyrkes mesterskaberne i virtuel sejlads. Og klubben udforder andre klubber til at stille op. Hvis de tør…

Af katrine bertelsen |

På en dejlig efterårsdag med blå himmel og en let brise, mødtes en stribe sejlere i Århus Sejlklub. Klubhusets gardiner blev trukket for, det kunstige lys tændt og metervis af kabler trukket på kryds og tværs.

I dag skulle der sejles klubmesterskab… i indendørs sejlads.

Virtual skipper er et ’næsten’ gratis spil, som spilles af mange sejlere over hele verden.  Spillet er meget realistisk og simulerer de mange facetter som kapsejlads drejer sig om.

Efter en kort introduktion og nogle få tune-up sejladser, havde deltagerne trimmet ind. Kampen kunne gå i gang. Bådtypen var ACC – de gamle Americas Cup både, og der var lagt klassiske op-ned baner ud overalt i verden, fra Auckland til Malmø.

Sejladserne blev højdramatiske. Der var både overalt, og på alle halser, spilerkæntringer og både i 360-graders strafvendinger at tage højde for.  

H-båds-, Spækhugger- og pigesejlere blev alle sat til vægs af sejlerskolens oldermand Duffy, som tværede alt og alle ud med en serie på 3 1.pladser, en 2. og en 4.plads.

Godt med cola, og så skal der sejles. Foto: Århus Sejlklub

Læse mere om Virtuel Skipper her: www.virtualskipper-game.com

Se resultatlisten her: aarhussejlklub.dk/vsk/VSK_20101106.htm

Thomas Sennels fra Århus Sejlklub udfordrer andre klubber med disse ord:

Det er klart at Århus-sejlerne efter sådan en dag er på toppen af Virtual skipper. Derfor forventer vi ikke, at andre danske klubber tør udfordre os i holdsejlads(i acc bådene og op-nedbaner). Men man er da velkommen til at skrive.  ;-)

vsk-aask@sennels.dk

content-loader
content-loader
content-loader