Gå til hoved-indhold
Undervisningen er bygget op omkring forskellige cases med fokus på praktisk behandling af protester og anmodninger om godtgørelser. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Undervisningen er bygget op omkring forskellige cases med fokus på praktisk behandling af protester og anmodninger om godtgørelser. Foto: Troels Lykke

Bliv dommer og hjælp kapsejlerne i din klub

Dansk Sejlunion har nu sat dato på, hvornår årets dommerkursus afholdes. Kurset foregår i weekenden 15.-16. marts i Kaløvig.

Af Troels Lykke |

Mange klubber oplever store problemer med få nedsat protestkomitéer til de ugentlige sejladser - eller når klubben afholder stævner.

Kan du genkende billedet fra din klub, så er der nu en chance for at rette op på problemet ved at opfordre en eller flere fra klubben til at deltage når:  

Dansk Sejlunion afholder dommerkursus i weekenden 15-16 marts, 2014 i Kaløvig.

Undervisningen er bygget op omkring forskellige cases med fokus på praktisk behandling af protester og anmodninger om godtgørelser.

Undervisningsformen giver deltager en teoretisk viden samt en del praktisk erfaring til brug i arbejdet soim dommer. Du lærer alle trin i behandlingen af en protest.

Med kurset opnår deltagerne kompetence til at deltage i og – med nogle års erfaring – lede protestkomitéer. Kurset kan eventuelt bane vej for at opnå licens som national protestbehandler.

Forudsætningen for at deltage i kurset er, at man har gennemført Dansk Sejlunions Regelkursus.

Prisen pr. deltager er 2.450,- kr.

Tilmeldingsfrist er fredag den 28. februar 2014.

Regelkursus den 8.-9. marts
For alle interesserede - herunder kommende deltagere i dommerkurset - er der i weekenden 8.-9. marts mulighed for at tilegne sig Dansk Sejlunions Regelkursus.

Kurset foregår i Korsør. Prisen pr. deltager er 800 kr.

Tilmelding til Dansk Sejlunions kurser foregår via www.sejlsport.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader