Gå til hoved-indhold
Jena og Katja ses her ved 49erFX VM i Marseille. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jena og Katja ses her ved 49erFX VM i Marseille. Foto: Troels Lykke

Hvilken sejlklub vil holde DM for 49erne i år?

Klubbens formand Jonathan Bay efterlyser en sejlklub til at holde 49er og 49erFX DM. Hvem vil have de skrappe OL-sejlere på besøg?

Af Troels Lykke |

Som der har været tradition for de sidste par år, kunne vi i dansk 49er & 49er FX klub samt dansk 29er klub igen i 2014 godt tænke os, at afholde et samlet åbent dansk mesterskab for alle tre klasser.

Sådan skriver 49er-formand Jonathan Bay fra København. Han fortæller videre til minbaad.dk.

Dette koncept har tidligere været en stor succes, hvor vi har samlet op mod 60 besætninger fra både ind- og udland og i samarbejde med de forskellige arrangører og klubber, har vi lykkedes med at stable nogle fantastiske stævner på benene, hvor både sejlere, dommere, forældre og frivillige har haft rigtig gode oplevelser.

Svar inden 15. februar

Den arrangerende klub for  49er DM 2014 er dog endnu uvis. Så hvis jeres klub kunne have interesse i at være med til med at arrangere og afholde et dansk mesterskab for to af de mest populære olympiske klasser, samt deres junior klasse, bedes i henvende jer til undertegnede senest den 15. februar 2014.

Det der har gjort tidligere mesterskaber i 49er klasserne så vellykkede, har været arrangørenes samt klassernes store villighed til at samarbejde og være fleksible og innovative i forhold til format og program.

Derfor er det de samme kvaliteter vi leder efter i den arrangerende klub for 2014.

Håber nogle af jer har interesse i at viderefører denne tradition og være med til at afholde endnu et uovertruffen 49er DM!           

Bedste Sejler Hilsner Formand for Dansk 49er klub

Jonathan

Mobil 2182 3521
jo_bay@hotmail.com

 

content-loader
content-loader
content-loader