Gå til hoved-indhold
Misundelige blikke rettes måske her mod Patrick Læborg i Lundeborg Havn. Til højre ses deres lærer Christian Liebergreen.Kapsejlads
Misundelige blikke rettes måske her mod Patrick Læborg i Lundeborg Havn. Til højre ses deres lærer Christian Liebergreen.

Oure-elev udvalgt til Sjælland Rundt på VO 65er

Patrick Læborg fra Oure Højskole er udvalgt blandt skolens sejlerelever til at sejle Sjælland Rundt på Bouwe Bekkings VO 65er på torsdag.

Af Troels Lykke |

Oure Højskole’s  elever har i løbet af foråret sejlet i farvandet omkring Storebælt og det Sydfynske øhav, med hjemhavn i Lundeborg, tæt på højskolen.

Som afslutning på det forår, skal hele holdet til duelighedsprøve i morgen onsdag og deres undervisser, solojordomsejler Christian Liebergreen, har store forventninger til dem.

Patrick Læborg ser nu specielt frem til torsdag hvor han i sin hjemby Helsingør, hvor han skal sejle Sjælland Rundt med en af Oure Højskole gamle elever Jens Dolmer, på VO 65eren Brunel, der er blandt favoritterne til at vinde Volvo Ocean Race, der starter til oktober.

- Jeg ser virkelig frem til at prøve at sejle Sjælland Rundt, og prøve at indgå i et professionelt team, og sejle på så stor en båd, det bliver måske min største sejloplevelse. Men efter alle de timer vi  har brugt vandet her på Oure Højskole, føler jeg mig godt klædt på til Sjælland Rundt, siger Patrick Læborg.

 

Patrick Læborg er klar. Vi beklager den ringe billedkvalitet.

content-loader
content-loader
content-loader