Gå til hoved-indhold
Johnny Jensen, Bo Jarvig, Søren Brask og Rasmus Lambert vandt i Sønderborg. Foto: SYCKapsejlads
Johnny Jensen, Bo Jarvig, Søren Brask og Rasmus Lambert vandt i Sønderborg. Foto: John Rohde Jensen

X-79 mesterskab vundet af Ylva-mester Johnny Jensen

Det dansk/tyske X-79 klassemesterskab vinder Johnny Jensen og co. fra Sønderborg, i hård konkurrence med et Aalborg-mandskab op til finaledagen. Se John Rohde Jensens fotos.

Af katrine bertelsen |

13 både havde fundet vej til Sønderborg, hvor der i den forgangne weekend fra fredag til søndag blev udkæmpet ni hårde sejladser i vindstyrker mellem 6 og 13 m/sek.

- Typisk bygevejr med masser af regn og meget voldsomme vindspring gav besætningerne store udfordringer, og i de hårdeste byger, hvor flere loggede 14 knob med spiler, sås der trængsel på ”bagsmækken” for at holde bådene sejlende på den måde, de tager sig pænest ud!Det lykkedes dog langt fra altid, så mange nåede undervejs at tage op til flere spilerkæntringer, fortæller Flemmning Djernæs fra Sønderborg Yacht Club.

Se John Rohde Jensens foto fra stævnet

Da sejlerne gik på vandet om søndagen, var det med Michael Nielsen og mandskab bestående af Morten Kjær Hansen, Mikael Madsen og Anders Thuesen, som lå bedst til.

Forskellen til den lokale SYC-båd med Søren Brask, Johnny Jensen, Bo Jarvig og Rasmus Lambert var dog kun på 1 point, så da Sønderborg-båden, med Johnny Jensen som rorsmand sejlede en 2.,1. og 2. plads hjem, var klassemesterskabet i hus.

Dermed kunne bilforhandleren og Starbåds-sejleren Johnny Jensen noteres for sit andet klassemesterskab indenfor to uger, idet han også vandt klassemesterskabet i Ylva.

Michael Nielsen i ”Solbakken” måtte tilmed se sig slået af et Flensborg mandskab, og tog derfor 3. pladsen.

content-loader
content-loader
content-loader