Gå til hoved-indhold
Ole Gorm Larsen var stævneleder i fire år i et af landets mest populære storbåds-stævner i nyere tid i Danmark. - Stævnet var et hjertebarn for ham, selvom han var Folkebåds-sejler, siger Jørgen Holm til minbaad.dk Foto: Troels LykkeSejlklubber
Ole Gorm Larsen var stævneleder i fire år i et af landets mest populære storbåds-stævner i nyere tid. - Big Boat var et hjertebarn for ham, selvom han var Folkebåds-sejler, siger Jørgen Holm til minbaad.dk. Foto: Troels Lykke

Stævneleder og ildsjæl i Big Boat Ole Gorm Larsen er død

Kerteminde-sejleren nåede at blive 67 år indtil kræften tog livet af ham. Ole efterlader sig Marianne og deres to sønner. - Ole var en af de store ildsjæle, siger vennen, Jørgen Holm.

Af Troels Lykke |

Det er med sorg at jeg kan meddele, at vores gode sejlerkammerat Ole Gorm Larsen er gået bort efter lang tids sygdom.

Sådan skriver Jørgen Holm, ven med Ole Gorm Larsen fra Kerteminde Sejlklub. De to var også i Big Boats styregruppe, med tre andre.

Jørgen Holm, der har sejlet Folkebåd i mange år med Ole Gorm Larsen, skriver videre i mindeordene:

Ole var blandt initiativtagerne til Big Boat Challenge i Kerteminde. Ole vil af os også blive husket som en aktiv folkebådssejler og som et aktivt medlem i Kerteminde Sejlklub.

I gennem en årrække, havde han flere tillidsposter bl. a. som klubbens næstformand og formand for klassebådsudvalget, formand for Dansk Folkebådsklub, næstformand i NFIA og altså også senest initiativtager og stævneleder af Big Boat Challenge i Kerteminde.

På kapsejladsbanerne havde Ole et specielt talent i let vejr i sin grønne folkebåd Katinka DEN 693.

Begravelsen finder sted lørdag den 1. februar kl. 14 fra Pårup Kirke.

Æret være hans minde.

Med sejlerhilsen

Jørgen Holm

På vegne af Big Boat Challenge

Det var tider da Big Boat Challenge blev sejlet i Kerteminde fra 2009 til 2012, men da Ole Gorm Larsen blev syg, stoppede sejladsen.

content-loader
content-loader
content-loader