Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Ungt amerikansk skuespiller Team Alvimedica med i Volvo Ocean Race

De 8 sejlere skal først fremmest være sejlere under 30 år, siger skipper Charlie Enright, der med sin makker indspillede Disney-sejlerfilmen Morning Light. Sponsoren er tyrkisk.

Af Troels Lykke |

Team Alvimedica vil først og fremmest søge sejlere fra USA og dernæst Tyrkiet og Italien.

Grundstammen er 25-årige Mark Towill og den fire år ældre Charlie Enright fra All-American Ocean Racing i Newport, Rhode Island, hvor der er et stopover i Volvo Ocean Race i maj 2015.

Begge har medvirket i Disneys sejlerfilm Morning Light på Stillehavet. Her blev de trænet af Volvo Ocean Race-veteraner som Stan Honey og Mike Anderson.

De to amerikanere blev i 2011 inviteret af sejlads-leder Knut Frostad til Alicante, hvor sejladsen har hovedsæde, herefter startede de jagten på en hovedsponsor.

Og den blev Alvimedica fra Tyrkiet, et firma, der gør sig inden for medicinsk udrustning. Alvimedica vil meget gerne mere ind på det amerikanske marked og her er Volvo Ocean Race-holdet en vej til det.

Dr Cem Bozkurt fra Alvimedica, siger:

- Som et ungt firma har vi store ambitioner på det globale marked. Vi er stolte over at have et tyrkisk flag på en af de mest krævende sejladser i verden.

VO 65eren vil sejle med både et amerikansk og tyrkisk flag.

Charlie Enright og Mark Towill er nu gået på jagt efter gaster i USA, Tyrkiet og Italien.

 

content-loader
content-loader
content-loader