Gå til hoved-indhold
Sælger Jørn Olesen, tv. og Lars Buchwald viser Nordship 430 DS frem i Hamborg. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Sælger Jørn Olesen, tv. og Lars Buchwald viser Nordship 430 DS frem i Hamborg. Foto: Troels Lykke

Nordships direktør: Naturligt at arbejde sammen med andre værfter

Lars Buchwald fra Nordship Yachts viser Nordship 430 DS frem i Hamborg. - Danske bådværfter kan drage fordele af hinanden. Det har jeg sagt i mange år, siger Buchwald, der nu også bygger Faurby-både.

Af Troels Lykke |

Nordship Yachts bygger nu også Faurby-både efter Thomas Dan Hougaard smed håndklædet og droppede en dyr produktion i Middelfart, hvor 26 mand blev sendt hjem over en periode.

- At bygge Faurby-bådene skulle vi have startet på for længe siden. Der er mange fordele ved at gøre det for begge parter, samtidig kan man blive inspireret af hinanden og man kan lave fælles markedsføring. Men det e vigtigt at folk forstår, at det stadig er to separate firmaer, siger direktør for Nordship Yachts, Lars Buchwald til minbaad.dk, da vi i denne uge på hanseboot-messen i Hamborg, træder om bord på den ekstremt velapterede Nordship 430 DS til seks mio. kroner.

En båd med sænkekøl og andre detaljer, der er bygget til en tysk kunde, der har haft særlige indretningsønsker.

De to værfter sparer samtidig penge for det er dyrt at holde en produktion i gang. Jørn Olesen kan også se andre fordele ved nu også at producere Faurby-både.

- Faurby-bådene bruger ofte B&G-instrumenter, mens vi i Nordship bruger Raymarine, men ved at lære B&G-instrumenterne at kende, så kan vi også tilbyde dem til vores kunder, hvis de har behov for det, siger Jørn Olesen.

Tager imod brugte både

Nordship Yachts køber og sælger nu også brugte både for at få en større omsætning.

- Det har vi nu gjort i et år og det er vi glade for, det er dog ikke alle typer både vi køber, siger Lars Buchwald.

hanseboot-messen slutter nu på søndag kl. 18.

Nordship 430 DS, th., står her ved siden af Luffe 3.6 i Hamborg, messen slutter på søndag. Den er helt klart et besøg værd.

Jørn Olesen forklarer her om den utroligt flotte apterede Nordship 430 DS, hvor man har udsyn fra dæksalonen.

content-loader
content-loader
content-loader