Gå til hoved-indhold
Her ses kæmpefelt under OK-VM i Vallensbæk i 2012. Foto: Frank VislerKapsejlads
Her ses kæmpefelt under OK-VM i Vallensbæk i 2012. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dk

Efterlysning - brugte OK-joller søges!

OK-klassen oplever en stor interesse fra nye sejlere, der vil købe brugte joller for at komme i gang, forklarer international OK-præsident, Bo Teglers.

 

Af Troels Lykke |

I Dansk OK-jolleklub er der nu mere end 130 betalende medlemmer. Senest er Vejle og Svendborg fx rykket voldsomt med nye OK-sejlere.

I Hellerup og Herslev Strand er der også kæmpe felter, men de kan være endnu større, hvis der bare var flere joller at sejle i.

Bo Teglers fra København, forklarer til minbaad.dk:

- Vi har indtil videre selv kunnet hjælpe folk igang med at henvise til de joller som vi vidste lå ubenyttede hen. Desværre har vi nu det positive problem at markedet stort set er støvsuget for de joller som vi ved af.

Der er masser af joller derude i havnene eller i haverne hos danskerne.

- Der er i alt indregistreret over 1400 joller i Danmark så der ligger forsat en masse joller rundt omkring i diverse garager og haver. Så hvis du kender til joller eller selv har en OK-Jolle der ikke bliver benyttet, så er det nu at det er det rette tidspunkt at komme af med den på.

Og selvom jollerne er gamle, kan de stadig sejle stærkt,  mener Bo Teglers:

- De fleste ældre OK-Joller er konkurrencedygtige, hvis blot de fortsat ikke er for tunge samt at de bliver opgraderet med en Kulfiberrig.

Send hellere end gerne en annonce til web@okjolle.dk

Europamester i OK-jolle, Bo Petersen, startede i klassen i 2012. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader