Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses OK-sejlere til DM i Bønnerup sidste år. I år sejles DM i Flensborg Fjord med tyskerne, over 100 joller ventes på startlinjen. Foto: Erik

OK-sejlere i Hellerup træner (mere end OL-sejlere?)

OK-sejlerne i Hellerup er blandet landets flittigste sejlere, der også trænede før Carl satte ind i går. I Svendborg og Vejle rykker det nu også.

Af Troels Lykke |

Jeg kunne se at Christian Rasmussen også måtte passe pligterne i DS, og var på vandet kun lidt før mig.... MEN…... vi kom jo alt for sent, sådan skriver Jørgen Svendsen, dansk mester i OK-jolle. Han fortæller videre.

Nå, ja Christian og jeg kunne se en flok udmattede sejlere komme krydsede forbi os - i retning mod havn.

Men hva' 2 ok'er er jo mere intimt og et perfekt trim set-up. Christian tilmed en perfekt trænings-makker med sin akademiske og grundige facon.

Christian havde imidlertid ikke helt ramt trimmet i dag på kryds i den nye Sota, men men - der kom en god indsatsplan til næste træningspas.

Selv fik jeg endelig roen og koncentrationen til at finde lidt ekstra krydsfart. Christain drillede lidt på land med at jeg ikke behøvede ikke at hænge og slide for den ekstra fart….., skriver Jørgen Svendsen.

Onde tunger vi har talt med, fortæller at flere af OK-sejlerne træner mere end OL-sejlerne på samme havn. Om det passer, ved vi dog ikke.

10 ny OK-sejlere i Svendborg

I Svendborg er man i øvrigt også ved at få en stor fleet, fortæller John Groth til minbaad.dk.

- Vi er ti aktive OK-sejlere i Svendborg, og 4-5 flere er på vej, forklarer John Groth, hvis søn også sejler i den over 50 år gamle OK-jolle.

I Vejle rykker det også med en ny OK-jolle fleet, har vi fået fortalt, mens det måske største center for OK-joller ligger i Herslev Strand er man aktiv med mere end 15 OK-sejlere.

I alt er der nu 130 aktive OK-jolle-sejlere, der er medlem af Dansk OK-jolle klub

content-loader
content-loader
content-loader