Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Søren Laugesen står nu også i spidsen for VM i matchrace for kvinder. Foto: Mick Anderson/Sailingpix

Nyt VM om to dage i Middelfart - 50 meter fra kajen

Tirsdag aften kan stævnearrangør Søren Laugesen og hans hjælpere byde 16 kvindehold velkommen til Middelfart og erklære VM i matchrace for åbent. Tre danske hold er med.

Af Mick Anderson |

VM for Melges 24 sluttede med en schweizisk vinder, og de mere end 100 frivillige er allerede i fuld gang med at rydde op og gøre havnen klar til næste stævne.

For ikke nok med at arrangørerne i Match Racing Denmark har lavet en kraftanstrengelse af dimensioner for at få stort et stævne på benene, så afholder samme folk endnu et VM i næste uge.

Tirsdag aften kan stævnearrangør Søren Laugesen og hans hjælpere byde 16 kvindehold velkommen til Middelfart og erklære VM i matchrace for åbent. Fra onsdag morgen frem til søndag eftermiddag skal der sejles om VM, der kommer til at foregå lige ud for molen på Middelfart Marina.

Det er muligt for alle med hang til sejlbåde at komme ned på havnen og følge med i tæt duelsejlads båd-mod-båd på nærmeste hold.

Banen ligger 50 meter fra stenmolen, sejladserne bliver kommenteret live, og man er så tæt på sejladserne, at man kan høre sejlerne trimme sejlene og tale med hinanden.

Læs mere om det kommende match-race stævne her.  

content-loader
content-loader
content-loader