Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Tom Bøjland blev allerede sejlet ned i første sejlads. Og bådene sejler let 20 knob. Her sejler han i regn.

Tom Bøjland sejlet ned på Gardasøen

Danske A-cat piloter Peter Boldsen fra Kaløvig og Tom Bøjland fra Skovshoved, var på Garda for at sejle italiensk mesterskab.

Af Troels Lykke |

Det var et stævne hvor der var lidt langt mellem snapsene set med danske øjne - Peter endte som 21 og Tom som 26 i det 58 både store felt.

Storfavoritten Mischa Hemschirch fra Holland var suverænt hurtigste båd i foil konditioner (mellem 10 & 20 knob). desværre brækkede han sine rorbeslag på sidste dagen hvilket kostede 3 sejladser - og sejren gik derfor til Thilo Keller fra Tyskland der med 3 sejre på sidstedagen vandt i en ikke foilende båd - der var simpelthen for meget luft til at nogen af foilerne turde "trykke den af".

Hul i Toms båd

For Toms vedkommende blev han sejlet ned allerede i første sejlads på sidste dagen hvilket kostede et hul plus 3 tabte sejladser.

Specielt de polske sejlere imponerede med en kun 22 årig på 5 pladsen og 2 andre juniorer i top 10 - og som kuriosum placerede  feltets ældste deltager på 71 sig som nr. 17. Hvilket er noget af en bedrift når det piver på Garda.

content-loader
content-loader
content-loader