Gå til hoved-indhold
Arkivfoto af OK-joller anno ???Kapsejlads
Arkivfoto af OK-joller anno ???

Kom til møde om Øresundsugen

Den 27. januar inviterer de tre initiativtagere til at genoplive Øresundsugen til opstartsmøde. Alle klasser og Øresundsklubber er velkomne.

Af katrine bertelsen |

Orientering om Øresundsugen - 8. til 15. august 2015

Øresundsugen 2015 – Meget for sjov og lidt for alvor – eller meget for alvor og lidt for sjov – du bestemmer selv!!

Lars Stenfeldt, Lars Hendriksen og Philipp Skafte-Holm skriver:

Kom og vær med til at få hele Øresund til boble af liv og glade sejlere.
Siden vi introducerede ideen og at genoplive Øresundsugen har vi modtaget mange positive tilkendegivelser med opbakning, tilbud om hjælp, klubber der gerne vil arrangere, klasser der gerne vil være med, tursejlere der vil deltage, ældre sejlere som gerne vil genudsætte pokaler, fotografer der vil filme, bådblade som ser muligheder etc.

Øresundsugen bliver fra den 8. – 15. august 2015, så vi kører derfor på med høj haleføring, fuld skrue og ladt kanon.

Den 27. januar inviteres alle der vil bakke op om Øresundsugen 2015 til et møde på Hotel Schæffergården, Jægersborg alle 166 i Gentofte kl 17.00

Alle er velkomne!

  • Vi håber på at alle sejlklubber fra Gilleleje til Dragør vil sende en repræsentant
  • Vi håber at alle bådtyper og klasser vil sende en repræsentant
  • Vi håber at tursejlere og langturssejlere vil sende folk
  • Vi håber at alle der vil og kan noget som Øresundsugen kan have gavn af, møder op.

Dragesejler Mark Flindt, som er direktør på Shæffergaarden sørger for et godt måltid mad og en pilsner til kr. 150 pr snude.

Vi spiser når mødet er slut kl. ca. 19.30. Giv lige besked på Facebook senest den 25. januar om i kommer og om i skal spise med efter mødet så er det lettere for Mark at planlægge.

Formålet med mødet er at introducere alle til ideen der skal skabe endnu mere glæde og liv i sejlsporten.

I uge 33 fra lørdag til lørdag kan der arrangeres træf, events, stævner m.m. Det drejer sig om at en gruppe sejlere finder sammen med en klub og arrangerer det. Det kan være distancesejladser, ungdomstræf, match race, fleet sejlads, holdsejlads, natsejlads, 24 timers-sejlads, two star-sejlads, navigations-sejlads, flotille-sejlads, rotræf eller stævne, og hvis pramjægerne og vandskiløberne også vil være med, så skal de være så velkomne bare de giver den gas – fuld gas!!

På mødet den 27. januar håber vi på at der indgås aftaler mellem klubber og sejlere. Vi mener at Øresund er det sted i verden med flest sejlklubber og sejlere pr. kvadratsømil så vi har et godt udgangspunkt for at Øresundsugen kan blive verdens største sejlsportsevent – vi må bare i gang.

Lørdag den 15 august arrangerer vi et brag af en fest i København hvor alle mødes og fortæller og fortæller og fortæller – lytter til god musik og danser til den lyse morgen og bliver enige om at vi ses da til næste år – ja vi gør!

Sea you at ØSU

Sejlerhilsner

Lars Stenfeldt, Lars Hendriksen og Philipp Skafte-Holm

content-loader
content-loader
content-loader