Gå til hoved-indhold
IS35 er klar til levering fra autoriserede Simrad forhandlere til en pris på 3.715 kr.Udstyr
IS35 er klar til levering fra autoriserede Simrad forhandlere til en pris på 3.715 kr.

Nyt billigt display fra Simrad

Det nye digitale instrumentdisplay IS35 fra Simrad kan nu også overvåge brændstofforbrug, brændstofbeholdning og motordata.

Af katrine bertelsen |

Simrad Yachting har netop lanceret IS35, et digitalt instrumentdisplay. Simrad IS35 er designet til automatisk at vise real-time data fra NMEA 2000®-kompatible motorer og sensorer, desuden giver det bådejeren hurtig adgang til vigtige oplysninger om fartøjet.

Simrad IS35 giver hurtig adgang til prioriterede aktive data via en række intuitive layouts. Forprogrammerede sider med motordata-display, dedikeret cruisinginstrument og brændstoføkonomi giver øjeblikkelig visning af brændstofforbrug og brændstofbeholdning.

Sejleren kan også få vist motorstyring med real-time navigationsinformation, som waypoint-position, tid til destination, aktuel hastighed og RPM, dybdedata med aktuelle og historiske dybdeaflæsninger samt vandtemperatur. IS35 er brugerkonfigurerbart og kan nemt tilpasses med flere layoutmuligheder og indbyggede skabeloner.

Installation er enkel, Simrad IS35 vil automatisk registrere tilgængelige sensorer på et NMEA 2000® netværk, og viser de mest hensigtsmæssige oplysninger på den relevante foruddefinerede side.

Brugergrænsefladen er intuitiv, med tasterne MENU, venstre/højre pil og enter, giver bådejere mulighed for hurtigt at navigere i alle enhedens funktioner.

Bygget med en klar, 3,5-tommer, fuldfarve, 240 x 360 LED-baggrundsbelyst skærm, er IS35 let at aflæse i direkte sol og under natsejlads. Dens lavprofildesign og -størrelse passer til huller med standardmål og understøtter enddog montering bagfra for at passe ind i instrumentbordet.

IS35 er klar til levering fra autoriserede Simrad forhandlere til en pris på 3.715 kr inkl. moms.

Læs mere på Simrads hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader