Gå til hoved-indhold
Simrad RS90 VHF kommer nu til foråret og kan købes hos autoriserede forhandlere fra 5.953 kroner.Udstyr
Simrad RS90 VHF kommer nu til foråret og kan købes hos autoriserede forhandlere fra 5.953 kroner.

Simrads nye RS90 VHF-radio kan mange ting

Den nye black box VHF-radio, RS90, har også AIS, megafon, tågehorn og samtaleanlæg. Den har også scrambler-option, så sportsfiskere kan holde favoritfiskesteder hemmelige.

Af Troels Lykke |

Simrad, der er global inden for udvikling og produktion af marineelektronik, præsenterer nu den nye black box VHF-radio, RS90.

Ifølge Simrad er den pakket med mange kommunikationsfunktioner, som fx en RS90 på 25/1 Watt DSC VHF radio, AIS modtager (Automatic Identification System), megafon/hailer, tågehorn og samtaleanlæg, såvel som NMEA® netværk til data udveksling med Simrads multifunktionsdisplay.

Kombinationen af intelligent design og superb udvikling gør at Simrad RS90 VHF-radio flytter grænserne for basal kommunikation, og stiller avanceret funktionalitet til rådighed for sejlere overalt ombord, skriver Simrad til pressen.

Den nye Simrad VHF radio overholder forskrifterne for klasse D, og den kan dermed anvendes globalt. Den har et NMEA 2000®-interface og en indbygget to-kanals AIS-modtager, som giver mulighed for modtagelse af AIS og VHF via én enkelt antenne. En 30-sekunders "optag og afspil"-funktion sikrer at vitale opkald aldrig mistes.

Fås med scrambler-option til at holde fiskesteder hemmelige

RS90 VHF radioer fås med scrambler-option, som gør at sportsfiskere kan holde deres favoritfiskesteder hemmelige. 

Systemfunktionen "Hvor er din ven" forbinder DSC positions-polling med Simrads multifunktionsdisplay over NMEA 2000®-netværket for at vise GPS-positionen af op til tre sejlervenner. Yderligere avancerede funktionaliteter inkluderer GPS-navigation og "Mand over bord".

"Simrad RS90 er den ultimative radioløsning for sejlere og sportsfiskere, som kun er tilfredse med det bedste," siger Leif Ottosson, administrerende direktør for Navico.

"RS90 har suveræn funktionalitet og fleksibilitet, og giver sejlere mulighed for at have forbindelse på enhver måde for sikker, praktisk og effektiv sejlads," fortæller han.

RS90 er en black box som betyder at alle hovedkomponenter er skjulte mens enhedens smarte håndsæt, der er indkapslet i gummi for holdbarhed og sikkert greb, kan installeres overalt ombord. RS90 VHF har et stort, let læseligt, 180 x 128-pixel LCD-display med justerbar belysning, en stor indbygget højttaler og alfanumerisk tastatur.

For at sikre installationsfleksibilitet og til at holde forbindelse overalt, kan der til RS90 tilsluttes op til 6 håndsæt, flere end nogen anden VHF på markedet - 4 med ledning og 2 trådløse, når den kombineres med det kompakte Simrad HS35 trådløse håndsæt.

Vandtæt - pris 5.953 kr.

Simrad RS90 er solid og driftsikker og er vandtæt i henhold til IPx7 (kan nedsænkes i vand).  RS90 er beskyttet af en standardgaranti og understøttet af Simrads 5-årige Advantage Program.

Simrad RS90 VHF kommer i foråret 2014 og kan købes hos autoriserede forhandlere fra 5.953 DKK.

content-loader
content-loader
content-loader