Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Du kan sejle i både du ellers ikke har råd til, via Boatflex.

Havets AirBnB nomineret til iværksætterpris

Boatflex er nomineret til årets vovehals 2015 af IVÆKST. Du kan stemme på firmaet, som OL-sølvvinder Jonas Høgh-Christensen er en del af. Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne.

Af Troels Lykke |

Drømmen om at få flere ud at sejle og nyde sporten igennem havets AirBnB har fået endnu et skub i ryggen med nomineringen til årets Ivækstpris 2015.

”Det er altid overvældende at blive nomineret til en pris og se ens hårde arbejde blive værdsat. Vores mål er at skabe vækst på havet og få flere mennesker til at åbne øjnene op for, hvor fantastisk og smuk naturen er. Nomineringen kan bidrage positivt til at nå vores mål og det er vi meget taknemmelige for. Nu er næste skridt, at vi vinder”, siger Jakob Bojesen

Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne

”Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne og det er spild af ressourcer, som vi vil gøre op med ved at bringe deleøkonomien til bådfolket”, siger Mik Thobo-Carlsen, en af stifterne bag Boatflex og serieiværksætter.

Grundideen bag www.boatflex.com er, at bådejere kan leje deres både ud i kortere eller længere perioder. Bådejerne kan selv lægge både ud til leje i perioder, hvor de ikke er i brug.

Man betaler en lille provision af udlejningsindtægten til Boatflex.com, men derudover er det gratis. Og det giver flere danskere mulighed for at opleve bådlivet, uden at skulle binde sig til en fast udgift. Samtidig giver det bådejere økonomisk hjælp i form af lejeindtægter.

Du kan stemme på Boatflex som årets vovehals på https://ivaekst.dk/ivaekstprisen-2015-de-nominerede.

content-loader
content-loader
content-loader