Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Boatflex arbejder sammen med KDY omkring privat udlejning af både. Måske kan du for billige penge leje en Dufour 36, som ses på billedet. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Høgh-Christensen fortæller om privat bådudlejning Boatflex

Lej en båd gennem Boatflex, fortæller OL-sølvvinderen, der er medejer af Boatflex, et slags Airbnb, hvor private lejer deres båd ud

Af Troels Lykke |

Københavnerne Jonas Høgh-Christensen, Jes Brinch og Jakob Fast Bojesen, tror alle på at flere vil komme ud og sejle, hvis det bliver lettere og billigere at leje en båd.

- Vores mål er at få flere mennesker til at sejle og opleve glæden ved at være på vandet. Mange mennesker går rundt med et duelighedsbevis eller andre certifikater, der fortæller at de har kompetencer til at sejle på havet, men af forskellige årsager ikke selv ejer en båd. Vi mener mange af disse mennesker ville benytte muligheden, hvor man nemt og enkelt kunne leje en båd til en uges ferie og derudover slippe for alt besværet, der er forbundet med at være bådejer, forklarer OL-sølvvinder fra 2012, Jonas Høgh-Christensen om Boatflex.

Denne model for udlejning af både differentierer sig fra traditionel charterudlejning ved at udlejer selv har kontakten med de eventuelle lejere og på den måde kan danne sig et indtryk af lejeren inden man accepterer at udeleje sin båd.

content-loader
content-loader
content-loader