Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

VM i A-Cat er startet: Tom Bøjland nummer 72

Feltet i Punta Ala i Italien har dog 154 A-Cat i feltet. Bøjland sender rapport hjem og fortæller at Peter Boldsen, på bagbord halse, blev sejlet ned.

Af Troels Lykke |

VM Punta Ala første dag blev en hård dag på kontoret for det danske team. Første sejlads blev sejlet i bare 6-8 knob - med store trykforskelle - grundet feltets størrelse sejler man på 2 baner, fortæller Tom Bøjland, der nu er formand for A-Cat klubben i Danmark. 

Frank Lavrsen var bedste dansker. Steffen Bay og Tom Bøjland måtte nøjes med sekundære placeringer. Peter Boldsen præsterede at blive sejlet ned - han var på bagbord. Og lapper i skrivende stund båd. Han er nu nummer 156.

I anden sejlads var der lidt mere tryk - 12-15 knob. Her var vi lidt mere med, med Tom som bedste dansker da det nu var muligt at "udfoile" en del af let luftsspecialisterne.

Samlet set er Steffen 96, Frank 82 og Tom 72. De bedste 78 både går i guldfeltet efter sejladserne imorgen så vi er enige om at stramme hjelmen godt fast og give gas.

Misha Heemskerk og Glenn Ashby sejler som de var fra en anden planet og har hver især vundet deres respektive sejladser suverænt.

Resultater www.aclassworlds2015.it/overall-results.html

content-loader
content-loader
content-loader