Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Med sejlerdating.dk er det blevet nemmere at finde en sejler at være kæreste med. - Mange sejlere drømmer faktisk om at finde en at sejle med, forklarer Lisbeth fra Sejlerdating.dk PR-foto

Sejlerdating.dk ser dagens lys - der er mindst 20.000 sejlersingler i Danmark

Idéen med en datingside for sejlere startede, da Lisbeth Rejsenhus for seks år siden blev single og vendte tilbage til sejlads. Nu søsætter hun Sejlerdating.dk, hvor interesserede gratis kan oprette en profil. Mindst 20.000 sejlersingler findes i Danmark, mener iværksætteren.

Af Troels Lykke |

En sejler vil meget gerne have en sejler som kæreste. Det er vi mange, der ved. Nu gør tursejleren Lisbeth Rejsenhus noget ved sagen, forklarer hun i et interview med Minbaad.dk.

Idéen med at lave en datingside for sejlere startede, da hun for seks år siden blev single og vendte tilbage til sejlads efter nogle års pause.

- Jeg genoptog pigesejlads i Virksund Sejlklub og kom hurtigt med på onsdagskapsejlads. Jeg var godt klar over, at det ideelle ville være at finde mig en kæreste, som delte min interesse for sejlads og sejlerlivet i det hele taget, påpeger Lisbeth Rejsenhus og fortsætter:

- Mine sejlervenner jokede med, at jeg skulle lave ”sådan en sejlerdating-side”. Og så grinede vi lidt af det, jeg rullede med øjnene og tænkte, 'ja ja, den er god med jer'. Jeg tror, det var lige deromkring, at Farmerdating var meget oppe i tiden, og siden købte jeg domænet, og nu er det klar, lyder det fra Lisbeth Rejsenhus.

Sejlerdating.dk er for alle på vandet

Sejlerdating.dk er for alle, som elsker livet på vandet. Om man er til sejlbåd, motorbåd, kajak, surfer, SUP eller dykning er man velkommen og har mulighed for at søge på profiler indenfor de forskellige interesseområder.

- Fælles for os alle er vel, at vi bruger meget tid på vores interesse, og at være sammen om den skaber bare så meget mere værdi i vores liv – og samliv. Jeg tror også, at det sidste års tid har fået mange af os til at standse op og få øje på de mange oplevelser, som vi har lige uden for døren, forklarer Lisbeth Rejsenhus.

Uanset hvor man bor i landet, er der ikke langt til vandet, og alle de fornøjelser som venter der. Selv bor initiativtageren til datingportalen en spytklat fra Midterstenen i Jylland, men smutter gerne til fjorden flere gange i ugen.

Gratis at oprette en profil

Det er gratis at oprette en profil på Sejlerdating.dk, og man kan frit kigge alle profilerne igennem, før man beslutter, om man vil opgradere til et Premium-medlemskab, der gør det muligt at få adgang til flere funktioner på siden.

- Mine medlemmer skal have en ordentlig behandling, så man skal kunne se ”varen", inden man begynder at ”shoppe”, påpeger Rejsenhus.

Prisen lander på 129,00 kroner pr. måned, og der er gode rabatter, hvis man vælger et tre eller seks måneders medlemskab.

- Og lige så nemt, som det er at komme i gang, lige så nemt skal det være at slippe ud igen, hvis man ikke længere ønsker at være medlem. Ingen bindinger og lange besværlige arbejdsgange, mine medlemmer skal være der, fordi de har lyst og forhåbentlig møder nogle mennesker, som de finder spændende, forklarer Lisbeth Rejsenhus.

Du kan oprette en profil på Sejlerdating.dk her.

content-loader
content-loader
content-loader