Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Wayfarer-sejlerne havde lokket modeller til deres stand på Boat Show. Foto: Fie Goltermann

Wayfarer-sejlerne starter med træning i Herslev

Til april tyvstarter Wayfarer-sejlerne med en træningsweekend. Klubben fortæller her om deres program for 2015, som også indeholder distancesejlads Tærø Rundt.

Af Sara Sulkjær |

Wayfarer-klubben fortæller:

18-19 April Træningssamling i Herslev Sejlklub (Coach: Pilegaard)
Vi starter sæsonen med en træningsweekend. Vi får vi bådene sat op, talt taktik/strategi og sejlet en masse. Træner Pilegaard vil med sine mange års erfaring, guide os og hjælpe. Den perfekte start på sæson 2015. Mange både har allerede sat kryds i kalenderen, så husk det, og vi ses til en god gang træning.

25-26 April Polyester Cup i Kastrup Sejlklub
Årets første stævne i Kastrup. Som altid tager Kastrup imod os med åbne arme og afholder et brag af et stævne. Finn jollerne kommer også og sejler, og vi får masser af god sejler stemning på havnen. Vi glæder os og Kastrup Sejlklub glæder sig. Huske at holde øje med www.kastrupsejlklub.dk for tilmelding og NOR.

6 Juni Tærø Rundt 2015
Igen i år byder vi på Tærø Rundt, som bliver en fantastisk sejlads som sidste år. Det er jollernes langdistance sejlads i dejligt farvand. Hold øje med www.bogoe-sejlklub.dk hvor man allerede nu kan læse om 2015 løbet. Der arrangeres også en fest aften med musik og dans. Vi glæder os.

13-14 Juni Sjællandsmesterskab 2015 i Præstø Sejlklub
Præstø Sejlklub afholder igen i år Sjællandsmesterskab. Klubben byder velkommen til et fantastisk stævne med masser af kapsejlads og hygge. De smukke omgivelser danner rammerne i denne hyggelige klub, som har stor erfaring med afholdelse af Sjællandsmesterskab. www.psk.dk er hjemmesiden for klubben, hvor tilmelding skal ske.

19-24 Juni UK National (EM 2015) Brixham Yacht Club
Hvis du skal vælge et udlandsstævnet, så er det her. UK National bliver i år afholdt i Brixham som ligger vest for Weymouth. Stor deltagelse og masser af mulighed for hård kapsejlads med klassens virkelig hårde gutter. Danmark plejer at stille med et par både, og det er også tilfældet i år.

21-23 August Danmarksmesterskab Assens Sejlklub
Danmarksmesterskabet bliver i år afholdt i Assens Sejlklub. Klubben glæder sig meget og er helt klar til at tage i mod over 30 kampklar Wayfarer joller. Som sædvanligt med masser af hygge og festaften, men også masser af ræs. Denne gang starter vi fredag med trim og regel kursus, samt tune up sejladser, så alle kan blive varme og klar. Tilmeldingsformular kommer senere på året.

26-27 September Åbent Jyskmesterskab Ho Bugt Sejlklub
Endnu engang skal vi til et fantastisk stævne. Som indeholder alt hvad hjertet ønsker sig. Det måske hyggeligste stævne på året tager sin form i september. Æblekage og sælserfari følger selvfølgelig med. Mens de spændende kapsejladser med tætte resulter kan vi glæde os til. Tilmelding senere på året.

10-11 Oktober W-Efteråresstævne Herslev Sejlklub
Vi slutter kapsejladsåret hvor vi startede. Herslev Sejlklub byder os ind i varmen efter kapsejlser i dejlige omgivelser. Det bliver fantastisk at sluttet sæsonen på vandet i de flotte omgivelser. Klubben glæder sig til at møde os, og vi kommer selvfølgelig med stor stil. Tilmelding følger.

content-loader
content-loader
content-loader