Gå til hoved-indhold
Få en Elvstrøm sejlertaske syet, mens du venter. Foto: Elvstrøm SailsUdstyr
Få en Elvstrøm sejlertaske syet, mens du venter. Foto: Elvstrøm Sails

Design din egen sejlertaske

På Elvstrøm Sails´ stand på Boat Show i Fredericia kan du få syet din helt egen sejlertaske. Vælg dugtype og farve, så sys tasken mens du venter.

Af katrine bertelsen |

– Det eneste du skal gøre er at møde op på vores stand A-1328, vælge mellem forskellige dugtyper og farver, så syer vi tasken mens du venter – snuser rundt i hallerne eller får dig en snak med vores personale på standen. Sejlertaskerne laver vi  i de to weekender messen løber over, mens du naturligvis under hele messen kan få en kvalificeret snak med om os dit sejlbehov, fortæller marketingchef Lise-Lotte Møhring Larsen.

Produktnyheder

Hvis du ikke allerede har set Elvstrøm Sails high-tech produkt EPEX membransejl, er messen et oplagt sted at få en smagsprøve på disse holdbare og formstabile sejl. EPEX membransejl vinder mere og mere indpas på markedet, ikke blot til kapsejlads, men i høj grad også til tursejlads.

At vælge sejl starter med dit sejlmønster

Udgangspunktet når du står over for en investering i nyt sejl er dit sejlbehov. ­

 – Det er helt naturligt for os at gå ind i en tæt dialog med vores kunder, så vi får defineret lige præcis det sejl, den enkelte kunde har brug for. Vi har hos Elvstrøm Sails en årelang erfaring med at designe sejl og som den eneste sejlmager har vi kontrol over hele processen. Vi sætter en ære i at forstå kundens behov ned til mindste detalje. Det kræver erfarne sejldesignere og dygtige rådgivere – og dem har vi!, fortæller salgsdirektør, Per Weiskvist.

content-loader
content-loader
content-loader